ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συρία: Έκρηξη σε λεωφορείο στη Δαμασκό – 13 νεκροί & 3 τραυματίες (φώτο-βίντεο) (upd)

Συρία: Έκρηξη σε λεωφορείο στη Δαμασκό – 13 νεκροί & 3 τραυματίες (φώτο-βίντεο) (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 08:08) Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε σήμερα η συριακή κρατική τηλεόραση, δεκατρείς άνθρωποι σκοτώθηκαν και τρεις τραυματίσθηκαν από έκρηξη που κατέστρεψε ένα λεωφορείο του συριακού στρατού στο κέντρο της Δαμασκού.

Φωτογραφίες στο λογαριασμό του τηλεοπτικού δικτύου στο Telegram εικονίζουν το απανθρακωμένο λεωφορείο.

https://twitter.com/JoeTruzman/status/1450682422983479296


Το πρωί της Τετάρτης 20 Οκτωβρίου, σημειώθηκε έκρηξη σε λεωφορείο, στη Δαμασκό της Συρίας. Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για νεκρούς και τραυματίες.

Αρκετοί άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ένα λεωφορείο που περνούσε από γέφυρα στη Δαμασκό εξερράγη, μετέδωσαν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της Συρίας.

Όπως αναφέρουν, τουλάχιστον δύο εκρηκτικοί μηχανισμοί είχαν τοποθετηθεί στο όχημα.

Προς το παρόν δεν έχει αναλάβει κάποια οργάνωση την ευθύνη για την επίθεση, ενώ στο σημείο επικρατούν σκηνές χάους.

https://twitter.com/AnojanJeyaram/status/1450686043125125120

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/OGNreports/status/1450684953654710276

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.