ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πραξικόπημα στο Σουδάν: 12 τραυματίες από πυροβολισμούς του στρατού εναντίον των διαδηλωτών (βίντεο)

Πραξικόπημα στο Σουδάν: 12 τραυματίες από πυροβολισμούς του στρατού εναντίον των διαδηλωτών (βίντεο)

Πυροβολισμούς δέχονται οι διαδηλωτές κατά του πραξικοπήματος στο Σουδάν, που έχουν συγκεντρωθεί έξω από το αρχηγείο του στρατού στην πρωτεύουσα Χαρτούμ.

Η επιτροπή γιατρών του Σουδάν έκανε λόγο για τουλάχιστον 12 τραυματίες.

Νωρίτερα στη σελίδα του στο Facebook το υπουργείο είχε αναρτήσει ότι δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους, έπειτα από την έκκληση του πρωθυπουργού Αμπντάλα Χάμντοκ, για να καταγγείλουν το πραξικόπημα του στρατού.

Τι συμβαίνει στη χώρα

Μέλη του υπουργικού συμβουλίου του Σουδάν και ένας μεγάλος αριθμός πολιτικών αξιωματούχων συνελήφθησαν σήμερα σε ένα πραξικόπημα, όπως φαίνεται να είναι, ύστερα από εβδομάδες έντασης μεταξύ του στρατού και της πολιτικής κυβέρνησης, σύμφωνα με πηγές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.