Μετά τη Σαουδική Αραβία και το Μπαχρέιν απελαύνει τον πρεσβευτή του Λιβάνου

Μετά τη Σαουδική Αραβία και το Μπαχρέιν απελαύνει τον πρεσβευτή του Λιβάνου

Μετά τη Σαουδική Αραβία και το Μπαχρέιν ζήτησε από τον Λιβανέζο πρεσβευτή να εγκαταλείψει τη χώρα εντός 48 ωρών, μετέδωσε σήμερα το βράδυ το σαουδαραβικό τηλεοπτικό δίκτυο Al Arabiya TV.

Η απόφαση της Μανάμα έρχεται λίγες ώρες μετά την αντίστοιχη κίνηση της Σαουδικής Αραβίας, συμμάχου του Μπαχρέιν, να απελάσει τον Λιβανεζό πρεσβευτή στο Ριάντ. Επιπροσθέτως, η Σαουδική Αραβία επέβαλε γενική απαγόρευση σε όλες τις εισαγωγές από τον Λίβανο.

Η κρίση έρχεται μετά από δηλώσεις του Λιβανέζου υπουργού Πληροφοριών αναφορικά με την υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας στρατιωτική επέμβαση στην Υεμένη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Λιβανέζος πρωθυπουργός Νατζίμπ Μικάτι επανέλαβε λίγο νωρίτερα σήμερα τη δέσμευση της κυβέρνησής του για καλές σχέσεις με τη Σαουδική Αραβία και κάλεσε τους Άραβες εταίρους να αφήσουν πίσω τους μια διπλωματική κρίση που προκάλεσαν τα σχόλια του υπουργού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.