ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νεκρός ο Γερμανός Dr. Andreas Noack; Είχε μιλήσει για την ύπαρξη οξειδίου του γραφενίου στα εμβόλια

Τι κατήγγειλε η σύντροφός του

Νεκρός ο Γερμανός  Dr. Andreas Noack; Είχε  μιλήσει για την  ύπαρξη οξειδίου του γραφενίου  στα εμβόλια

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γερμανός καθηγητής Χημείας Dr Andreas Noack είναι νεκρός.

Αυτό τουλάχιστον ανακοίνωσε η σύντροφός του η οποία σε βίντεο που ανέβασε στο you tube ανέφερε ο Andreas Noack δέχθηκε επίθεση από αγνώστους με αποτέλεσμα να πεθάνει, χωρίς να δώσει όμως περισσότερες λεπτομέρειες και κατά συνέπεια η αυθεντικότητα της μαρτυρίας της γυναίκας δεν μπορεί να διασταυρωθεί.

Όπως είπε πάντως η ίδια, η οποία είναι έγκυος. η επίθεση έγινε στις 23 Νοεμβρίου λίγο μετά ένα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Andreas Noack και στο οποίο ανέφερε ότι τα εμβόλια mRNA για τον COVID-19 περιέχουν υδροξείδιο του γραφενίου μια ιδιαίτερα επικίνδυνη ουσία.

Τελικά -και σύμφωνα με όσα έχουν γνωστά- ο Δρ. Noack κατέληξε στις 26 Νοεμβρίου από αναπνευστικά προβλήματα, χωρίς να δίνεται κάποια άλλη λεπτομέρεια για την αιτία του θανάτου.

https://twitter.com/JackRussellsMom/status/1464982200844234767

https://twitter.com/Jeana_Luft/status/1464966010713300996

https://twitter.com/Marlenvonisny/status/1464992732192067584

Ο Andreas Noack είχε γίνει περισσότερο γνωστός όταν κατά τη διάρκεια μιας άλλης τηλεδιάσκεψης η αστυνομία είχε πραγματοποιήσει επιδρομή στο σπίτι του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.