Άλεκ Μπάλντουιν: «Δεν πάτησα τη σκανδάλη» – Με δάκρυα στα μάτια μιλάει για το τραγικό δυστύχημα

Άλεκ Μπάλντουιν: «Δεν πάτησα τη σκανδάλη»  – Με δάκρυα στα μάτια μιλάει για το τραγικό δυστύχημα

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά το τραγικό δυστύχημα στα γυρίσματα της ταινίας Rust, που στοίχισε τη ζωή στη την διευθύντρια φωτογραφίας, Αλίνα Χάτσινς, ο Άλεκ Μπάλντουιν μίλησε για το συμβάν με δάκρυα στα μάτια, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι δεν τράβηξε την σκανδάλη. Το τραγικό δυστύχημα συνέβη στις 22 Οκτωβρίου όταν η σφαίρα από το όπλο που κρατούσε ο Άλεκ Μπάλντουιν σκότωσε τη Χάτσινς, στο πλατό της ταινίας.

Ο Άλεκ Μπάλντουιν είπε στον Τζορτζ Στεφανόπουλο του ABC News ότι δεν ξέρει πώς προέκυψε η πραγματική σφαίρα στα γυρίσματα της ταινίας, όπως φαίνεται σε τρέιλερ της συνέντευξης που θα προβληθεί το βράδυ της Πέμπτης (2/11).

«Ποτέ δεν θα έστρεφα το όπλο σε κανέναν»

«Δεν ήταν στο σενάριο να πατηθεί η σκανδάλη;», ρωτάει ο Στεφανόπουλος τον Μπάλντουιν. «Δεν τράβηξα τη σκανδάλη», του απαντά εκείνος.

«Δηλαδή δεν πάτησες τη σκανδάλη;» ρωτάει ξανά ο δημοσιογράφος. «Όχι. Ποτέ δεν θα έστρεφα το όπλο σε κανέναν και δεν θα πάταγα τη σκανδάλη, ποτέ», του λέει ο ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο του τρέιλερ ο ηθοποιός με δάκρυα στα μάτια λέει πως ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως συνέβη το τραγικό συμβάν. Παράλληλα αναφέρει ότι κάποιος έβαλε τη σφαίρα στο όπλο, καθώς και ότι η σφαίρα δεν θα έπρεπε να ήταν εκεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.