ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ινδία: Συνετρίβη ελικόπτερο που μετέφερε τον αρχηγό Άμυνας της χώρας

Δύο αμυντικές πηγές δήλωσαν ότι προσπαθούν επί του παρόντος να εξακριβώσουν την κατάσταση του Ράβατ

Ινδία: Συνετρίβη ελικόπτερο που μετέφερε τον αρχηγό Άμυνας της χώρας

Ένα στρατιωτικό ελικόπτερο που μετέφερε τον αρχηγό Άμυνας της Ινδίας (Chief of Defence Staff-CDS), στρατηγό Μπίπιν Ράβατ συνετρίβη κοντά στην πόλη Coonoor στη νότια Ινδία την Τετάρτη, ανακοίνωσε η ινδική Πολεμική Αεροπορία.

Δύο αμυντικές πηγές δήλωσαν ότι προσπαθούν επί του παρόντος να εξακριβώσουν την κατάσταση του Ράβατ.

«Δεν γνωρίζουμε ακόμη», είπε μια από τις πηγές στο Reuters. Και οι δύο αρνήθηκαν να κατονομαστούν.

Ο Rawat διορίστηκε ως ο πρώτος Αρχηγός του Επιτελείου Άμυνας (CDS) της Ινδίας από την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Narendra Modi στα τέλη του 2019. Η θέση δημιουργήθηκε με στόχο την ενοποίηση των τριών υπηρεσιών της Ινδίας — του Στρατού, του Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η Πολεμική Αεροπορία είπε ότι ο Ράβατ, ο οποίος είχε υπηρετήσει στο παρελθόν ως Αρχηγός του Επιτελείου Στρατού της Ινδίας, ταξίδευε με ελικόπτερο Mi-17V5.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έχει διαταχθεί έρευνα για να εξακριβωθούν τα αίτια του ατυχήματος», ανέφερε σε tweet η Πολεμική Αεροπορία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.