ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Αυτοί απειλούν τον Πούτιν: «Μαζικές συνέπειες εάν επιτεθεί στην Ουκρανία»

Αυτοί απειλούν τον Πούτιν: «Μαζικές συνέπειες εάν επιτεθεί στην Ουκρανία»

Σχέδιο αντιμετώπισης της κρίσης στην Ουκρανία με την Ρωσία θα παρουσιάσει η G7, προειδοποιώντας τη Μόσχα εγια τις σοβαρές συνέπειες που θα είχε ενδεχόμενη εισβολή στα Ουκρανικά εδάφη.

Υπό την προεδρία της Βρετανής Λιζ Τρας, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν, η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι υπουργοί Εξωτερικών της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Γερμανίας, της Ιαπωνίας και του Καναδά συναντήθηκαν στο Λίβερπουλ.

Υψηλόβαθμος αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ χαρακτήρισε τις συνομιλίες “εντατικές” και είπε πως υπάρχει ακόμη ο δρόμος της διπλωματίας για αποκλιμάκωση των εντάσεων με τη Ρωσία.

«Μαζικές συνέπειες και σοβαρό κόστος»

“Αν η Ρωσία επιλέξει να μην ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο, θα υπάρξουν μαζικές συνέπειες και σοβαρό κόστος ως απόκριση, και η G7 είναι απολύτως ενωμένη σε αυτό”, είπε.”Το είδος του κόστους για το οποίο μιλάμε έχει σχεδιαστεί για να τεθεί σε εφαρμογή πολύ πολύ γρήγορα.”

Μιλώντας κατά την εναρκτήρια συνεδρία των συνομιλιών, η Βρετανή υπουργός Εξωτερικών Λιζ Τρας κάλεσε την G7 να μιλάει με μία φωνή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Πρέπει να αμυνθούμε απέναντι στις αυξανόμενες απειλές από εχθρικούς παράγοντες και πρέπει να ενωθούμε σθεναρά για να αντιμετωπίσουμε τους επιτιθέμενους που επιδιώκουν να ελέγξουν τα όρια της ελευθερίας και της δημοκρατίας”, δήλωσε κατά την έναρξη της συνάντησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.