ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Φλόριντα: Δύο παιδιά σκοτώθηκαν και τέσσερα τραυματίστηκαν από οδηγό που έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου (βίντεο)

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του

Φλόριντα: Δύο παιδιά σκοτώθηκαν και τέσσερα τραυματίστηκαν από οδηγό που έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου (βίντεο)

Δύο παιδιά σκοτώθηκαν και άλλα τέσσερα τραυματίστηκαν όταν ένας οδηγός έπεσε πάνω σε πλήθος νεαρών σε στάση λεωφορείου στη Φλόριντα.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα τα δύο από τα παιδιά διαπιστώθηκαν πέθαναν ακαριαία στο Wilton Manors το απόγευμα της Δευτέρας, με μάρτυρες να αναφέρουν πως ο ασυνείδητος οδηγός προσπέρασε με ταχύτητα ένα σταματημένο λεωφορείο, χτύπησε τα παιδιά στη στάση και τράπηκε σε φυγή.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι (τοπική ώρα, στις 22:00 ώρα Ελλάδας), δήλωσαν αξιωματούχοι.

«Όταν με προσπέρασε πήγε κατευθείαν για τα παιδιά», είπε ο οδηγός του λεωφορείου Σέλβιν Άρτζουν στο WFOR-TV . «Δεν ξέρω αν δεν μπορούσε να ελέγξει το αυτοκίνητο επειδή πήγαινε γρήγορα, αλλά οδήγησε κατευθείαν πάνω σε αυτά τα παιδιά».

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Ιατρικό Κέντρο Υγείας Μπρόουαρντ, με την υγεία του ενός να κρίνεται κρίσιμη.

Η αστυνομία δεν έδωσε στη δημοσιότητα τις ταυτότητες ή την ηλικία των θυμάτων που σκοτώθηκαν, αλλά σύμφωνα με τους μάρτυρες τα τραυματισμένα θύματα ήταν ηλικίας 1, 2, 6 και 9 ετών.

Οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του οδηγού βρίσκονται σε εξέλιξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/ABCWorldNews/status/1475628816059928578

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.