ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Κρίση των πυραύλων της Κούβας Νο 2; – Η Μόσχα δεν αποκλείει ανάπτυξη δυνάμεων σε Κούβα και Βενεζουέλα

Κρίση των πυραύλων της Κούβας Νο 2; – Η Μόσχα δεν αποκλείει ανάπτυξη δυνάμεων σε Κούβα και Βενεζουέλα

Εν μέσω επικίνδυνης όξυνσης των σχέσεων μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας η Μόσχα προειδοποίησε ότι μπορεί να προχωρήσει σε ανάπτυξη δυνάμεων σε Βενεζουέλα και Κούβα φέροντας μνήμες από την κρίση των πυραύλων της Κούβας τον Οκτώβριο του 1962, όταν ο κόσμος είχε φτάσει στο χείλος της πυρηνικής καταστροφής.

Όπως δήλωσε ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριάμπκοφ δεν θα επιβεβαιώσει ή θα διαψεύσει τίποτα σχετικά με το ενδεχόμενο ανάπτυξης ρωσικής στρατιωτικής υποδομής σε Κούβα και Βενεζουέλα.

«Δεν θέλω να επιβεβαιώσω τίποτα, ούτε θα αποκλείσω τίποτα», είπε ο Ryabkov στο RTVI.

Σημείωσε ότι η πιθανότητα τέτοιων επιλογών εξαρτάται από την απάντηση της Ουάσιγκτον στις εγγυήσεις ασφαλείας της Ρωσίας.

Ο υφυπουργός τόνισε ότι ο Πρόεδρος Πούτιν είχε ήδη περιγράψει τι μπορεί να κάνει το ρωσικό Ναυτικό εάν οι ΗΠΑ συνεχίσουν να προκαλούν τη Μόσχα, αλλά δήλωσε επίσης ότι θα ήταν προτιμότερη μια διπλωματική λύση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.