ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Έρχονται τα «ζόμπι;»: Γιατί κατασκευάζουν τσιμεντένιο τείχος στο Λευκό Οίκο;

Έρχονται τα «ζόμπι;»: Γιατί κατασκευάζουν τσιμεντένιο τείχος στο Λευκό Οίκο;

Η κατασκευή ενός «τείχους από σκυρόδεμα» εντοπίστηκε στις αρχές της εβδομάδας στο Λευκό Οίκο, ο οποίος δεν έχει εκδώσει ακόμη καμία επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τη φύση των εργασιών.

Τα περίεργα κατασκευαστικά έργα στις εγκαταστάσεις του Λευκού Οίκου έχουν δημιουργήσει ερωτήματα μετά το βίντεο που δείχνει ένα τσιμεντένιο τείχος να υψώνεται κοντά στο κτίριο του Λευκού Οίκου που εμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Ο φράκτης εκτιμήθηκε ότι ήταν περίπου 3 μέτρα σε ύψος και λέγεται ότι είναι κατασκευασμένος από ράγες οπλισμένου σκυροδέματος.

Ο ίδιος ο Λευκός Οίκος δεν έχει εκδώσει επίσημες δηλώσεις για να εξηγήσει τα κατασκευαστικά έργα – έτσι οι χρήστες του διαδικτύου πήραν «την κατάσταση στα χέρια τους», διατυπώνοντας γρήγορα δεκάδες θεωρίες.

«Η απλή εξήγηση είναι ότι αυτό το εμπόδιο είναι να κρατήσει όλα τα ζόμπι έξω αφού γυρίσουν τον διακόπτη του 5G στις 19 Ιανουαρίου. Ως πρόσθετο μπόνους, θα βοηθήσει τη μυστική υπηρεσία να κρατήσει και τον Μπάιντεν μέσα και να μην περιπλανηθεί ξανά», έγραψε ένας χρήστης του Reddit.

“Ο Τραμπ αποφάσισε να χτίσει το τείχος που ήθελε για τα σύνορα με το Μεξικό γύρω από την κυβέρνηση Μπάιντεν;”, αστειεύτηκε ένας άλλος.

Ωστόσο, σύμφωνα με ένα βίντεο της διαδικασίας που δημοσιεύτηκε στο YouTube από έναν χρήστη με το, οι κατασκευαστικές εργασίες στο North Lawn μπορεί να έχουν μια πολύ λιγότερο τρομακτική εξήγηση, καθώς η κατασκευή αφορά ένα… σιντριβάνι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.