ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συναγερμός στο Τέξας: Ένοπλος κρατά τέσσερις ομήρους σε συναγωγή

Υποστηρίζει ότι δεν θέλει να βλάψει κανέναν

Συναγερμός στο Τέξας: Ένοπλος κρατά τέσσερις ομήρους σε συναγωγή

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές του Τέξας, καθώς ένας ένοπλος κρατά ομήρους στη συναγωγή Beth Israel στο Colleyville.

Στελέχη των ειδικών δυνάμεων SWAT έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή γύρω από τη συναγωγή που εκκενώθηκε, ενώ ειδικοί διαπραγματευτές μιλούν με τον δράστη.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα υποστηρίζει ότι δεν θέλει να βλάψει κανέναν, ενώ φέρεται να είπε κάτι για την αδελφή του και το Ισλάμ. Σε άλλο σημείο, ωστόσο, ο ύποπτος απείλησε ότι όλοι οι όμηροι θα πεθάνουν αν κάποιος μπει στο κτήριο.

Ο Ντάρα Νέλσον από την αστυνομία του Colleyville ανέφερε στο Dallas News, ότι οι διαπραγματευτές έχουν έρθει σε επαφή με έναν ύποπτο και βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για να λήξει το περιστατικό χωρίς αιματοχυσία.

Η ταυτότητα του ένοπλου δεν είναι γνωστή, ούτε ο αριθμός των ατόμων που βρίσκονταν μέσα στη συναγωγή ή η κατάστασή τους. Σύμφωνα με το ημερολόγιο της συναγωγής, η λειτουργία του Σαμπάτ ξεκίνησε στις 10 το πρωί του Σαββάτου.

Όπως ανέφερε επίσης ο Nelson, τόσο το FBI, όσο και το State Department of Public Safety συνδράμουν στην αντιμετώπιση της ομηρίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/newsblogmedia/status/1482455684474376192

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.