ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Σε εφαρμογή το σχέδιο αποκλιμάκωσης στην Ουκρανία: Αποχώρησαν από το Χάρκοβο Καναδοί εκπαιδευτές

Σε εφαρμογή το σχέδιο αποκλιμάκωσης στην Ουκρανία: Αποχώρησαν από το Χάρκοβο Καναδοί εκπαιδευτές

H υπουργός Άμυνας του Καναδά, Anita Anand, δήλωσε ότι η ομάδα των Καναδών στρατιωτικών που βρίσκονταν στην Ουκρανία και εκπαίδευαν τον ουκρανικό Στρατό από το 2015, μετακινήθηκαν δυτικά του ποταμού Δνείπερου, προφανώς στο πλαίσιο της συμφωνίας Ρωσίας-ΗΠΑ για σταδιακή αποχώρηση όλων των δυνάμεων του ΝΑΤΟ από την Ουκρανία, ακόμα και των εκπαιδευτών.

Το Χάρκοβο είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας με πληθυσμό 80% ρωσόφωνους.

Σήμερα ανακοινώθηκε ότι «το ΝΑΤΟ δεν έχει σχέδια να αναπτύξει μάχιμα στρατεύματα στην Ουκρανία, χώρα η οποία δεν είναι μέλος του ΝΑΤΟ», δήλωσε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας της συμμαχίας Γενς Στόλτενμπεργκ.

Ερωτηθείς από την τηλεόραση του BBC ο Στόλτενμπεργκ δήλωσε: «Δεν έχουμε σχέδια να αναπτύξουμε μάχιμα στρατεύματα στην Ουκρανία. Επικεντρώνουμε στο να παράσχουμε υποστήριξη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μόσχα δήλωσε και σήμερα σε όλους τους τόνους ότι «η Ρωσία ούτε θέλει πόλεμο, ούτε πρόκειται να εισβάλλει στην Ουκρανία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.