ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας της Ουκρανίας κήρυξε τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για 30 μέρες

Εξαιρούνται Λουγκάνσκ και Ντονέτσκ

Το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας της Ουκρανίας κήρυξε τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για 30 μέρες

Το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας της Ουκρανίας κήρυξε σήμερα Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, εξαιρουμένων των περιοχών Λουγκάνσκ και Ντονέτσκ.

«Το ζήτημα της κήρυξης κατάστασης έκτακτης ανάγκης συζητήθηκε […] Η απόφαση ελήφθη. Σύμφωνα με τη νομοθεσία μας, το Κοινοβούλιο πρέπει να εγκρίνει την απόφαση εντός 48 ωρών» επεσήμανε ο γραμματέας του Συμβουλίου, Ολεκσίι Ντανίλοβ.

Τα μέτρα θα αυστηροποιηθούν ή θα χαλαρώσουν ανάλογα με την κατάσταση σε διάφορες περιοχές της χώρας, είπε ο ίδιος, σημειώνοντας ότι η κατάσταση έκτακτης ανάγκης μπορεί να διαρκέσει για 30 ημέρες. Αλλά, υπάρχει δυνατότητα επέκτασης και για 60.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά την κήρυξη της κατάστασης έκτακτης ανάγκης, οι Αρχές δεν στοχεύουν να δηλωθέντα όπλα του πληθυσμού, κατέληξε ο ίδιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.