ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έκτακτη Σύνοδος Κορυφής για την Ουκρανία αύριο Πέμπτη

Έκτακτη Σύνοδος Κορυφής για την Ουκρανία αύριο Πέμπτη

Έκτακτη Σύνοδο Κορυφής θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 21:00 ώρα Ελλάδος με τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να συνεδριάζουν δια ζώσης για την κρίση στην Ουκρανία και τις ραγδαίες εξελίξεις μετά την αναγνώριση της ανεξαρτησίας του Λουγκάνσκ και του Ντόνετσκ από τη Ρωσία.

Στην επιστολή που έστειλε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ προς τους ηγέτες των κρατών μελών της ΕΕ, αναφέρεται στην επιθετική συμπεριφορά της Ρωσίας οι οποίες όπως αναφέρει, παραβιάζουν το Διεθνές Δίκαιο.

Καλώντας στην Σύνοδο Κορυφής, τονίζει πως «είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι και να καθορίσουμε από κοινού τη συλλογική μας προσέγγιση και δράση. Ως εκ τούτου, θα ήθελα να σας προσκαλέσω σε έκτακτο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί αυτοπροσώπως στις Βρυξέλλες και θα αρχίσει στις 20:00 (21:00 ώρα Ελλάδος)».

Αναφορικά με τα θέματα συζήτησης στην επιστολή του λέει:

«Θα ήθελα να συζητήσουμε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

τις τελευταίες εξελίξεις, πώς προστατεύουμε τη διεθνή τάξη που βασίζεται σε κανόνες, πώς αντιμετωπίζουμε τη Ρωσία, ιδίως κρατώντας τη Ρωσία υπόλογη για τις ενέργειές της, πώς θα στηρίξουμε περαιτέρω την Ουκρανία και τον λαό της. Ανυπομονώ να σας δω αύριο το βράδυ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.