ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Με κομμένα τα «φτερά» από την ρωσική προέλαση προσήλθαν οι Ουκρανοί στις διαπραγματεύσεις

Οι μεγάλες πόλεις της Ουκρανίας άρχισαν να πέφτουν η μία μετά την άλλη

Με κομμένα τα «φτερά» από την ρωσική προέλαση προσήλθαν οι Ουκρανοί στις διαπραγματεύσεις

Ο δεύτερος γύρος συνομιλιών Ουκρανίας και Ρωσίας θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της 2ας Μαρτίου παρά τις εξ΄αντιθέτου προβλέψεις, καθώς η ρωσική προέλαση άλλαξε τους σχεδιασμούς σε Δύση και Κίεβο.

Σύμφωνα με τον Δημόσιο Σύμβουλο του Προέδρου Ζελένσκι, Αρέστοβιτς, οι αντιπροσωπείες θα έχουν την ίδια σύνθεση, με τις συνομιλίες που πραγματοποιήθηκαν στο Γομέλ της Λευκορωσίας την Δευτέρα.

Ακόμα δεν έχει γίνει σαφής η τοποθεσία των συνομιλιών. Μέχρι χθες, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο νέος γύρος συνομιλιών θα πραγματοποιείτο στα σύνορα Πολωνίας – Ουκρανίας.

Ωστόσο, οι Ουκρανοί λαθεμένα θεώρησαν πως είχαν το «πάνω χέρι» λόγω του γεγονότος ότι περνούσαν οι μέρες.

Όμως πλέον τα ρωσικά στρατεύματα καταλαμβάνουν μεγάλες πόλεις όπως η Χερσώνα, ενώ πλησίον κατάληψης είναι και η Μαριούπολη όπως και το Χάρκοβο.

Στην πραγματικότητα τώρα πλέον πιέζεται η Δύση για διαπραγματεύσεις διότι βλέπει πως τις επόμενες δύο ημέρες όλη η ανατολική Ουκρανία και μέρος της νότιας θα έχουν περάσει σε ρωσικά χέρια και ότι θα έχει απομείνει από την Ουκρανία δεν θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους Δυτικούς.

Την ίδια στιγμή, η Τουρκία ανακοίνωσε, μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου Ομέρ Τσελίκ, την ετοιμότητά της να φιλοξενήσει τις ρωσο-ουκρανικές συνομιλίες στην Κωνσταντινούπολη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.