.Άρωμα  τρομοκρατίας στη μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης! Η «Αλ Κάιντα», όπως αναφέρει δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», απειλεί την Τότεναμ και τον πρόεδρό της, Ντάνιελ Λέβι, διαμέσου του Αχμέντ αλ Ντοσάρι, που είναι μέλος της οργάνωσης.

«Αδίστακτοι έμποροι. Θα τιμωρηθείτε, Εβραίοι, για την απληστία σας από την οργή του Θεού και τους ήχους των όπλων» ανέφερε το μήνυμά του σε ιστότοπο της Υεμένης.

Ο λόγος της συγκεκριμένης «επίθεσης» είναι το αστρονομικό ποσό των 120 εκατομμυρίων ευρώ που φέρεται να αξιώνει ο αγγλικός σύλλογος από τη «βασίλισσα» για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Η Τότεναμ εδρεύει στο βόρειο Λονδίνο, όπου κατοικούν πολλοί Εβραίοι, ενώ ο Λέβι έχει ρίζες από το Ισραήλ. Μάλιστα, ο πρώην αρχηγός της «Αλ Κάιντα», Οσάμα μπιν Λάντεν, ήταν οπαδός της Άρσεναλ, που έχει παραδοσιακή κόντρα με τους «πετεινούς», και είχε δώσει το «παρών» σε αρκετά παιχνίδια της ομάδας στο παλιό της γήπεδο, το «Χάιμπουρι», τη δεκαετία του ’90.

Ο Μπέιλ είναι «στα μαχαίρια», με τον προπονητή του, Αντρέ Βίλας-Μπόας, για το γεγονός πως ο τελευταίος δήλωσε ότι ο «παίκτης μας ανήκει και δεν πωλείται». Ο Ουαλός άσος είναι διατεθειμένος να μην προπονηθεί άλλο με την Τότεναμ, ενώ ο σύλλογος σκέφτεται να του επιβάλλει πρόστιμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr