Συναγερμός σήμανε στην Βαρσοβία της Πολωνίας όταν ένας αστυνομικός τραυματίστηκε μετά από επίθεση ενός άνδρα που φέρεται να ήταν οπλισμένος με μαχαίρι στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με τα πολωνικά μέσα ενημέρωσης ο αστυνομικός τραυματίστηκε στο πρόσωπο όταν προσπάθησε να εμποδίσει τον δράστη, ο οποίος επιχείρησε να μπει στο συναυλιακό χώρο, όπου επρόκειτο να παίξει η αμερικανική μπάντα Allah-Las, η συναυλία της οποίας ακυρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Ρότερνταμ καθώς υπήρχαν ενδείξεις για τρομοκρατική επίθεση.

Ο αστυνομικός δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες και τα τραύματά του δε φαίνεται πως είναι απειλητικά για τη ζωή του.

Το περιστατικό συνέβη στις 3:30 το μεσημέρι τοπική ώρα ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία, είναι ένας 24χρονος Ισραηλινός, γεγονός που δεν επιβεβαιώνουν ωστόσο οι επίσημες αρχές.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Ράφαλ Ρετμάνιακ ανέφερε ότι «Δε γνωρίζουν αν αυτό το επεισόδιο σχετίζεται με τη συγκεκριμένη συναυλία ή οποιοδήποτε άλλο event στην Βαρσοβία».

Προς το παρόν, το περιστατικό δε φαίνεται να επηρεάζει το πρόγραμμα της μπάντας, η οποία σχεδιάζει να εμφανιστεί κανονικά το βράδυ της Πέμπτης.

https://twitter.com/Wolfgang_H/status/900785916540792832

https://twitter.com/Behind__News/status/900766270139793408

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!