ΕΚΤΑΚΤΟ: Επεσε επιβατικό αεροσκάφος με 71 επιβάτες έξω από την Μόσχα – Ολοι νεκροί

ΕΚΤΑΚΤΟ: Επεσε επιβατικό αεροσκάφος με 71 επιβάτες έξω από την Μόσχα – Ολοι νεκροί

Ενα An-148 στο οποίο επέβαιναν 71 άνθρωποι, της Saratov Airlines, με προορισμό το Ορσκ, συνετρίβη πριν από λίγο κοντά στην Μόσχα.

Το αεροσκάφος απογειώθηκε από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο και μετά από λίγη ώρα εξαφανίστηκε από το ραντάρ.

«Επιβεβαιώνουμε τις πληροφορίες που ελήφθησαν από αυτόπτες μάρτυρες σχετικά με τη συντριβή στην περιοχή Ramenskiy, της περιφέρειας της Μόσχας», δηλώνει στο Sputnik ένας εκπρόσωπος της υπηρεσίας έκτακτης ανάγκης.

«Οι αναφορές σημειώνουν πως το αεροσκάφος κατέπεσε έξω από το χωριό Argunovo», δηλώνει πηγή από την υπηρεσία έκτακτης ανάγκης στο Interfax και προσθέτει: «Δεν υπάρχει ελπίδα για το πλήρωμα και τους επιβάτες».


Η πορεία του αεροσκάφους στο FlightRadar

Εντόπισαν το σημείο της συντριβής στην Ρωσία

Οι τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδει το rt.com, αναφέρουν πως το σημείο όπου συνετρίβη το ρωσικό αεροσκάφος έχει εντοπιστεί από αέρος. Και συγκεκριμένα στην εξοχή κοντά στη Μόσχα. Τις πληροφορίες αυτές έδωσε ένα μέλος της ομάδας διάσωσης στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.

«Βρίσκεται στο έδαφος στην περιφέρεια Ramensky. Οι διασώστες δεν έχουν φτάσει ακόμη στο σημείο», δήλωσε ακόμη η πηγή. Νωρίτερα, η αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, ανακοίνωσε πως έστειλε πολυμελείς ομάδες διάσωσης στο σημείο της συντριβής.

Ξεκινούν άμεσα έρευνα!

Την ίδια ώρα, γίνεται γνωστό πως ρωσική επιτροπή ξεκινά άμεσα έρευνα γύρω από τις συνθήκες του αεροπορικού δυστυχήματος στην Ρωσία. Ο Ρώσος υπουργός Μεταφορών, Maksim Sokolov, μετέβη άμεσα στο σημείο της συντριβής, σύμφωνα με αξιωματούχους.

Οι πληροροφίες για το σημείο της συντριβής και για τους επιβαίνοντες

Όπως μεταδίδει το rt.com, το αεροσκάφος που χάθηκε από τα ραντά είναι ένα Antonov An-148. Ανήκει στην αεροπορική εταιρεία Saratov Airlines. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μετέφερε συνολικά 71 ανθρώπινες ψυχές: 65 επιβάτες και έξι μέλη πληρώματος.

«Το αεροσκάφος φέρεται να συνετρίβη έξω από το χωριό Argunovo στην Μόσχα«. Αυτό τόνισε νωρίτερα πηγή στο πρακτορείο Interfax. Η οποία συμπληρώνει: «Το πλήρωμα και οι επιβάτες δεν είχαν καμία ελπίδα«.

Αυτό είναι το μοντέλο του αεροσκάφους

Όπως προαναφέραμε, το αεροσκάφος είναι ένα Antonov An-148 της Saratov Airlines. Δείτε στο παρακάτω βίντεο μια πτήση ενός ίδιου αεροσκάφους της συγκεκριμένης εταιρείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.