ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ελληνικής καταγωγής ο δράστης που αιματοκύλισε το σχολείο στο Τέξας (φωτό)

Ελληνικής καταγωγής ο δράστης που αιματοκύλισε  το σχολείο στο Τέξας (φωτό)

Αμερικανός ελληνικής καταγωγής ο δράστης του μακελειού στο σχολείο στη Santa Fe του Τέξας.

Αυτό δείχνουν οι πρώτες φωτογραφίες του δράστη που κάνουν το γύρο του διαδικτύου αναφέροντας τον 17χρονο Δημήτριο Παγουρτζή (Dimitrios Pagourtzis).

Τα στοιχεία του δράστη προέρχονται από την κατοικία όπου πραγματοποίησε επιδρομή η αμερικανική Αστυνομία και τα οποία δείχνουν ως ιδιοκτήτες τους PAGOURTZIS, και ROSEMARIA K.

Από την επίθεση σκοτώθηκαν οκτώ άτομα, ενώ υπάρχουν τουλάχιστον δώδεκα τραυματίες.

Ο δράστης, που είναι μαθητής και έχει συλληφθεί, εισέβαλε νωρίς το πρωί (τοπική ώρα) στην αίθουσα των καλλιτεχνικών πυροβολώντας, αρχικά μία μαθήτρια στο πόδι και στη συνέχεια αδιακρίτως.

Ελάχιστα δευτερόλεπτα προτού αρχίσει να πυροβολεί ανεξέλεγκτα, ο ένοπλος που σκόρπισε αίμα και τρόμο στο λύκειο Santa Fe του Τέξας, φώναξε… «Έκπληξη!».

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι έκανε αυτήν την σοκαριστική δήλωση προτού γαζώσει όποιον έβρισκε στο διάβα του, στοιχίζοντας τη ζωή οκτώ ανθρώπων, ανάμεσά τους και έναν αστυνομικό.

https://twitter.com/humnun2017/status/997500503113322496

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.