ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα φωτογραφίες αναχαίτισης F-22 στην Συρία- To Su-35S το είχε εγκλωβίσει!

Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα φωτογραφίες αναχαίτισης F-22 στην Συρία- To Su-35S το είχε εγκλωβίσει!

Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα φωτογραφίες αναχαίτισης F-22 Raptor από το ρωσικό μαχητικό Su-35S στην Συρία. Τις εικόνες δημοσίευσε ρωσικός ιστότοπος εξειδικευμένος σε αμυντικά θέματα και δείχνουν φωτογραφία από το ηλεκτρο-οπτικό σύστημα ρωσικού μαχητικού Su-35S από τη Συρία το οποίο έχει εγκλωβίσει ένα αμερικανικό μαχητικό F-22 Raptor.

Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο. Η πρώτη ήταν στην Αλάσκα παρότι κάποιοι που ειδικεύονται στα “fake news” διέψευδαν την αναχαίτιση F-22 από Su-35S.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν σήμερα 24 Σεπτεμβρίου από τον ίδιο τον Ρώσο πιλότο.

Το ρωσικό μαχητικό αξιοποιώντας το ηλεκτροπτικό σύστημα OLS-35 έχει εντοπίσει και εγκλωβίσει το αμερικανικό μαχητικό που ίπταται σε χαμηλότερο ύψος.

Ένας ακόμη αισθητήρας, παθητικός αυτή τη φορά, που χρησιμοποιείται για την εύρεση στόχων είναι το σύστημα OLS-35 (Optiko Lokacionnaya Stanciya).

Πρόκειται για ένα υπέρυθρο αισθητήρα ολοκληρωμένος με ένα αποστασιομέτρη λέιζερ τοποθετημένο μπροστά από το αλεξήνεμο του χειριστή.

Έχει τη δυνατότητα αποκάλυψης επερχόμενων στόχων σε απόσταση 50 km και απερχόμενων σε απόσταση 90 km.

Μπορεί να παρακολουθεί έως και τέσσερις εναέριους στόχους ταυτόχρονα. Εχει τη δυνατότητα μέσω του αποστασιομέτρη λέιζερ μέτρησης απόστασης στόχων εδάφους μέχρι τα 30 χλμ. και εναέριων στόχων έως τα 20 χλμ.

Το OLS καλύπτει δύο τομείς των 90 μοιρών εκατέρωθεν του διαμήκους άξονα του αεροσκάφους.

Η εγκατάσταση ηλεκτρο-οπτικών συστημάτων είναι ευρύτατα διαδεδομένη στα ρωσικά μαχητικά σε αντίθεση με τα δυτικά μαχητικά και το συγκεκριμένο γεγονός επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη που οι Ρώσοι έχουν σε αυτά τα συστήματα τα οποία λειτουργούν παθητικά και σε ικανοποιητική απόσταση ακόμη και μαχητικών που ενσωματώνουν τεχνολογία stealth.

Το Sukhoi Su-35 περιγράφεται από τους κατασκευαστές του ένα 4 + + γενιάς μαχητικό αεροσκάφος με ορισμένα πέμπτης γενιάς – ή stealth – χαρακτηριστικά. Την ικανότητά του να καταρρίψει αεροσκάφη stealth την οφείλει εν πολλοίς στην ευελιξία του.

Οι κινητήρες του Su-35 επιτρέπουν την εκτέλεση όλων των ειδών ακροβατικών ελιγμών, συμπεριλαμβανομένου του Pancake, μια πρωτοφανή οριζόντια 360 μοιρών στροφή χωρίς απώλεια ταχύτητας (Pancake – οριζόντια στροφή, σχεδόν επί τόπου, κατά 360 μοίρες, χωρίς απώλεια ταχύτητας – «χωρίς απώλεια ταχύτητας» είναι μια αμφίβολη αξίωση).

Ειδικά για το ραντάρ IRbis-E του Su-35 και το ηλεκτροοπτικό σύστημα στόχευσης που αποκάλυψε πτήση μαχητικού stealth F-22A, από τα 80 χλμ. όπως επιβεβαίωσε η εκπομπή που έκανε το Su-35!

Στην Συρία πέτυχε μέχρι και έξι ταυτόχρονους εγκλωβισμούς δυτικών μαχητικών σε αποστάσεις μεταξύ 70 και 105 χλμ από το σημείο που βρισκόταν!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.