ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ισραηλινά αεροσκάφη βομβαρδίζουν τους Παλαιστίνιους – Τέσσερις νεκροί

Ισραηλινά αεροσκάφη βομβαρδίζουν τους Παλαιστίνιους – Τέσσερις νεκροί

Ένα αγόρι 14 ετών και ένα ακόμη άτομο έχασαν τη ζωή τους την Παρασκευή κοντά στον φράχτη που έχουν τοποθετήσει οι ισραηλινές δυνάμεις στη Λωρίδα της Γάζας, μετά από βομβαρδισμούς που εξαπέλυσε ισραηλινά αεροσκάφη προκειμένου να διαλύσουν τις διαδηλώσεις.

Εκτός από τους δύο νεκρούς, το υπουργείο Υγείας των Παλασιτινίων έκανε λόγο για πολλούς τραυματίες, ανάμεσα στους οποίους και ένα 11χρονο αγόρι.

Ο ισραηλινός στρατός δικαιολόγησε τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς εναντίον των Παλαιστινίων που διαμαρτύρονταν στα σύνορα, λέγοντας πως «έγιναν διότι οι Παλαιστίνιοι περούσαν χειροβομβίδες και εκρηκτικούς μηχανισμούς στους Ισραηλινούς στρατιώτες».

Είναι η δεύτερη φορά που το Τελ Αβίβ χτυπά με πολεμικά αεροσκάφη τους συγκεντρωμένους στα σύνορα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι φωτογραφίες από το σημείο προκαλούν σοκ, καθώς στη μία είναι το 14χρονο αγόρι που έχασε τη ζωή του και ένα ακόμη παιδί που έχει τραυματιστεί και δέχεται τις πρώτες βοήθειες…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.