ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Πυρ κατά βούληση» του ρωσικού Ναυτικού κατά ουκρανικών πλοίων: Ένας νεκρός – Κίεβο: «Απαντάμε με πυρά»

«Πυρ κατά βούληση» του ρωσικού Ναυτικού κατά ουκρανικών πλοίων: Ένας νεκρός – Κίεβο: «Απαντάμε με πυρά»

(Ανανέωση 22:10) Αυστηρό μήνυμα του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

Όπως αναφέρουν πηγές του ρωσικού ΥΠΑΜ «οποιαδήποτε επίθεση εκ μέρους της Ουκρανίας ή των συμμάχων της κατά της Ρωσίας θα οδηγήσει σε επικίνδυνες καταστάσεις.

Η Ρωσίια προειδοποιεί τους δυτικούς συμμάχους της Ουκρανίας να μην αναμιγνύονται στα εγκλήματα του Κιέβου αλλιώς θα υπάρξουν επιπτώσεις».

https://twitter.com/russia_watch/status/1066778506804236288


(Ανανέωση 21:03) Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι ρωσικές ειδικές δυνάμεις κατέλαβαν εξ εφόδου δύο ουκρανικές κανονιοφόρους και ένα ρυμουλκό το οποίο τοι ρωσικό Ναυτικό είχε εμβολίσει νωρίτερα σήμερα.

Οι κανονιοφόροι του ουκρανικού Ναυτικού BERDYANSK και NIKOPOL δέχθηκαν τα πυρά του ρωσικού Ναυτικού ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχουν καταληφθεί από τις ρωσικές ειδικές δυνάμεις.

https://twitter.com/Defence_blog/status/1066768112115220480


Πυρ άνοιξαν οι ρωσικές δυνάμεις κατά των ουκρανικών σκαφών στο Κερτς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα ουκρανικά σκάφη βρίσκονταν στον πορθμό του Κερτς έχοντας λάβει διαταγή να συνεχίσουν προς το λιμάνι της Μαριούπολης πάση θυσία αλλά το ρωσικό Ναυτικό τους είχε αποκλείσει στην περιοχή επιδίδοντας τελεσίγραφο για την αποχώρηση των σκαφών αλλιώς θα άνοιγαν πυρ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες υπάρχουν απώλειες μεταξύ των Ουκρανικών πληρωμάτων των σκαφών.

https://twitter.com/SkyNewsBreak/status/1066769280157577216

Να σημειωθεί ότι στη Μαριούπολη υπάρχουν πολλοί Αμερικανοί και Βρετανοί μισθοφόροι οι οποίοι εκπαιδεύουν τις ουκρανικές δυνάμεις.

Το ουκρανικό Ναυτικό ανέφερε πριν από λίγο ότι απαντά στα ρωσικά πυρά με δικά του πυρά

Το Twitter στην Ουκρανία έχει πιάσει «φωτιά»: “Οι Ρώσοι μας κήρυξαν τον πόλεμο” λένε.

https://twitter.com/Eire_QC/status/1066770990787641344

Εκτός λειτουργίας το site του ουκρανικού Ναυτικού

Έκτακτη συνεδρίαση του ουκρανικού συμβούλιου ασφαλείας συγκάλεσε ο Ουκρανός πρόεδρος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.