Θα χρησιμοποιήσει Brahmos για να πλήξει το ναύσταθμο στο Καράτσι το ινδικό Ναυτικό;

Θα χρησιμοποιήσει Brahmos για να πλήξει το ναύσταθμο στο Καράτσι το ινδικό Ναυτικό;

Το Καράτσι είναι ήδη σε συσκότιση με το Πακιστάν να φοβάται ινδική επίθεση στον εκεί ναύσταθμο.

Αυτό είχε γίνει το 1971 στον τότε ινδο-πακιστανικό πόλεμο, όταν τη νύχτα της 4ης προς 5 Δεκεμβρίου ινδικά σκάφη είχαν χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά του ρωσικούς πυραύλους SS-N-2B Styx καταφέρνοντας ισχυρό πλήγμα στο πακιστανικό Ναυτικό.

Τώρα η ιστορία φαίνεται πως είναι έτοιμη να επαναληφθεί αφού σημειώνονται κινήσεις με το ινδικό Ναυτικό να βρίσκεται σε πλήρη συναγερμό.

Αυτή τη φορά ίσως οι Ινδοί επιχιερήσουν να πραγματοποιήσουν την επανάληψη της επιχείρησης Τρίαινα του 1971 και να χρησιμοποιήσουν για πρώτη φορά το φονικό βλήμα Btrahmos από τα σκάφη τους το οποίο πρακτικά είναι μη ανασχέσιμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.