ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επίθεση drone σε 2 αεροδρόμια στη Σαουδική Αραβία – Πληροφορίες για έναν νεκρό

Επίθεση drone σε 2 αεροδρόμια στη Σαουδική Αραβία – Πληροφορίες για έναν νεκρό

Επίθεση με drone σε δύο αεροδρόμιο στα νότια της Σαουδικής Αραβίας πραγματοποίησε η οργάνωση των Χούτι της Υεμένης το απόγευμα της Κυριακής, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ-Μασιράχ.

Μια από τις επιθέσεις πραγματοποιήθηκε στην πόλη Αμπχά, η οποία έχει βρεθεί στο στόχαστρο των Χούτι ξανά μέσα στον μήνα. Η ένοπλη οργάνωση έχει επιχειρήσει παρόμοιες επιθέσεις στις πόλεις Αμπχα και Γκιζάν, ενώ ισχυρίζονται πως κατέρριψαν αεροσκάφος της συμμαχία που πρόσκειται στην Σαουδική Αραβία και επιχειρεί στην Υεμένη, το βράδυ του Σαββάτου. Πληροφορίες αναφέρουν πως ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από την επίθεση με Drone στα αερδρόμια των πόλεων Αμπχα και Γκιζάν την Κυριακή

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Σαουδική Αραβία επιχειρεί με στρατιωτικές δυνάμεις στην Υεμένη από τον Μάρτιο του 2015, πραγματοποιώντας βομβαρδισμούς εναντίον θέσεων των Χούτι έπειτα από αίτημα βοήθειας του προέδρου της χώρας Αμπντ αλ-Ραμπ Μανσούρ αλ-Χαντί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.