ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ιαπωνικά μαχητικά αναχαίτισαν ρωσικά και κινεζικά αεροσκάφη

Ιαπωνικά μαχητικά αναχαίτισαν ρωσικά και κινεζικά αεροσκάφη

Ιαπωνικά μαχητικά αναχαίτισαν ρωσικά και κινεζικά αεροπλάνα, περιλαμβανομένου ενός αεροσκάφους επιτήρησης εναντίον του οποίου δυνάμεις της Νότιας Κορέας εξαπέλυσαν προειδοποιητικά πυρά μετά την είσοδό του στον εναέριο χώρο πάνω από νησί που διεκδικείται τόσο από την Σεούλ όσο και από το Τόκιο.

Η Ιαπωνία, όπως και η Νότια Κορέα, αναγνώρισε δύο κινεζικά βομβαρδιστικά H-6 και δύο ρωσικά βομβαρδιστικά TU-95 που πετούσαν πάνω από το στενό ανάμεσα στις δύο χώρες.

Επιπλέον, υπήρξε ένα ρωσικό αεροσκάφος επιτήρησης A-50 εναντίον του οποίου η Νότια Κορέα είχε εξαπολύσει προειδοποιητικές βολές μετά τη διέλευσή του σε κοντινή απόσταση από το διαφιλονικούμενο νησί, το οποίο είναι γνωστό ως Ντόκντο στη Νότια Κορέα και Τακεσίμα στην Ιαπωνία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ιαπωνία δίνει συχνά εντολή για απογειώσεις αεροσκαφών προκειμένου να αναχαιτίσουν κινεζικά και ρωσικά αεροπλάνα που πετάνε κοντά στην επικράτειά της, με 999 αναχαιτίσεις τέτοιου τύπου σε διάστημα δώδεκα μηνών έως τις 31 Μαρτίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.