ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μόσχα: Πως θα σωθεί η πυρηνική συμφωνία του Ιράν; Αν ο INSTEX υιοθετηθεί από τρίτες χώρες

Μόσχα: Πως θα σωθεί η  πυρηνική συμφωνία του Ιράν; Αν ο INSTEX υιοθετηθεί από τρίτες χώρες

Για τις πιθανότητες διάσωσης της συμφωνίας για τα πυρηνικά του Ιράν μέσω του μηχανισμού INSTEX μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας της Ρωσίας, Σεργκέι Ριάμπκοφ.

Ο μηχανισμός πληρωμών INSTEX για το εμπόριο με το Ιράν και η κατάσταση γύρω από τον αντιδραστήρα στο Αράκ θα είναι τα κύρια θέματα κατά την προσεχή σύνοδο της Μικτής Επιτροπής του Κοινού Ολοκληρωμένου Σχεδίου Δράσης (JCPOA), γνωστής ως πυρηνικής συμφωνίας του Ιράν, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Ριάμπκοφ.

Εάν ο μηχανισμός INSTEX ανοίξει προς τρίτες χώρες στις συναλλαγές σχετικές με το ιρανικό πετρέλαιο, τότε θα αυξηθούν οι πιθανότητες να σωθεί η πυρηνική συμφωνία δήλωσε.

«Φυσικά, ο INSTEX θα συζητηθεί, αλλά υπάρχουν πολλά άλλα θέματα. Όλα τα έργα που υλοποιούνται και αντιμετωπίζουν δυσκολίες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με τις απειλές των ΗΠΑ και την άμεση εφαρμογή των κυρώσεων – το Φορντόου, το Αράκ και τα υπόλοιπα – φυσικά, θα είναι τα κύρια θέματα », δήλωσε ο Ριάμπκοφ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η έκτακτη σύνοδος θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουλίου στη Βιέννη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.