ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Kλιμάκωση: Ρωσικά μαχητικά Su-35S αναχαίτισαν τουρκικά F-16 πάνω από την Ιντλίμπ- Βομβαρδισμοί τουρκικών θέσεων (βίντεο)

Kλιμάκωση: Ρωσικά μαχητικά Su-35S αναχαίτισαν τουρκικά F-16 πάνω από την Ιντλίμπ- Βομβαρδισμοί τουρκικών θέσεων (βίντεο)

Η Μόσχα κάλυψε πλήρως τις δυνάμεις του Μ.Ασαντ απογειώνοντας δύο μαχητικά Su-35S τα οποία αναχαίτισαν δύο τουρκικά F-16 τα οποία είχαν σταλεί για να βομβαρδίσουν τις συριακές δυνάμεις και να “σπάσουν” τον αποκλεισμό των τουρκικών δυνάμεων στο παρατηρητήριο Νo 9 στο Morek.

Σύμφωνα με ρωσικό ΜΜΕ τα τουρκικά F-16 αναχαιτίστικαν πάνω από την Ιντλίμπ από ρωσικά μαχητικά Su-35S τα οποία είχαν απογειωθεί από την ρωσική βάση Khmeimim.

Τα τουρκικά F-16 είχαν λάβει διαταγές να εισέλθουν στο νότιο τμήμα της επαρχίας του Ιντλίμπ αμέσως μόλις η τουρκική στρατιωτική φάλαγγα δέχτηκε επίθεση κοντά στην πόλη Khan Shaykhun.

Οι Ρώσοι πιλότοι των S-35S οδήγησαν τους Τούρκους εκτός συριακού εναέριου χώρου μέσα σε λίγα λεπτά.

Οπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσιοποιήθηκε, ρωσικά μαχητικά Su-24M2 και Su-34 βομβάρδισαν θέσεις των τζιχαντιστών της Al Qaeda, Hayat Tahrir al-Sham (HTS), και των τουρκόφωνων δυνάμεων της Αγκυρας στην KhanShaykhun.

Παράλληλα, συριακό αεροσκάφος L-39ZO βομβάρδιζε και αυτό με την σειρά του τις δυνάμεις της Hayat Tahrir al-Sham στο νότιο τμήμα της Ιντλίμπ.

Στο βίντεο παρακάτω μπορείτε να δείτε τα ρωσικά Su-35S να περιπολούν και να προστατεύουν το L-39 από τα τουρκικά μαχητικά.

Αλλες πληροφορίες δεν έχουν γίνει διαθέσιμες αλλά είναι γεγονός πως τα τουρκικά F-16 αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από τον συριακό εναέριο χώρο μόλις εισήλθαν σε βάθος 30-40 χλμ το οποίο δείχνει πως ήρθαν σε “επαφή” με τα ρωσικά μαχητικά…






Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.