ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Μόσχα: Θέλουμε να ελπίζουμε ότι δε θα δοθούν οι συνομιλίες Πούτιν-Τραμπ στη δημοσιότητα

Μόσχα: Θέλουμε να ελπίζουμε ότι δε θα δοθούν οι συνομιλίες Πούτιν-Τραμπ στη δημοσιότητα

Την ελπίδα να μην δώσουν οι ΗΠΑ στη δημοσιότητα απόρρητες πληροφορίες από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες μεταξύ του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, και του Αμερικανού ομόλογού του, Ντόναλντ Τραμπ, εξέφρασε το Κρεμλίνο.

«Θέλουμε να ελπίζουμε φυσικά ότι οι διμερείς μας σχέσεις (με τις ΗΠΑ), οι οποίες έχουν ήδη αρκετά σοβαρά προβλήματα, δεν θα φτάσουν σε αυτό το σημείο», σχολίασε ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, όταν ρωτήθηκε σχετικά με τη δημοσιοποίηση της συνομιλίας που είχε ο Τραμπ στις 25 Ιουλίου με τον Ουκρανό πρόεδρο, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο ενός πολιτικού σκανδάλου που απειλεί τον Αμερικανό πρόεδρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με όσα μεταφέρει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Πεσκόφ εξήγησε ότι η δημοσιοποίηση του κειμένου της απομαγνητοφώνησης της συνομιλίας Τραμπ-Ζελένσκι έγινε μετά τη σύμφωνη γνώμη και των δύο χωρών. Υπογράμμισε, όμως, ότι η Ρωσία δεν έχει λάβει αντίστοιχο αίτημα προς το παρόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.