ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γουατεμάλα: Εισέβαλαν σε κοιμητήριο την ώρα της κηδείας και άνοιξαν πυρ – Έξι νεκροί

Γουατεμάλα: Εισέβαλαν σε κοιμητήριο την ώρα της κηδείας και άνοιξαν πυρ – Έξι νεκροί

Έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν σοβαρά τη Δευτέρα στη Γουατεμάλα όταν ένοπλοι άνοιξαν πυρ εν μέσω επικήδειας τελετής στo κοιμητήριο μιας συνοικίας της πρωτεύουσας.

Πλάνα τα οποία μεταδόθηκαν από τηλεοπτικό δίκτυο της χώρας εικονίζουν αιμόφυρτα πτώματα σε ανοικτό χώρο του νεκροταφείου αλλά και ανάμεσα σε μνήματα στη συνοικία Λα Βερμπένα, προάστιο της πόλης της Γουατεμάλας.

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπουν οι αρχές της Γουατεμάλας

Κατά τις πρώτες πληροφορίες που δημοσιοποίησε η αστυνομία, κίνητρο του μακελειού εκτιμάται ότι ήταν το ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ αντίπαλων συμμοριών του υποκόσμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Γουατεμάλα είναι μια από τις χώρες του πλανήτη όπου τα βίαια εγκλήματα αποτελούν μάστιγα. Περίπου 4.500 ανθρωποκτονίες διαπράττονται στη χώρα της κεντρικής Αμερικής κάθε χρόνο, οι μισές εκ των οποίων, σύμφωνα με τις αρχές, συνδέονται με τη διακίνηση ναρκωτικών ή τις διενέξεις μεταξύ συμμοριών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.