Μακελειό σε ρωσικό στρατόπεδο: Στρατιώτης άνοιξε πυρ κατά συναδέλφων του σκοτώνοντας οκτώ

Μακελειό σε ρωσικό στρατόπεδο: Στρατιώτης άνοιξε πυρ κατά συναδέλφων του σκοτώνοντας οκτώ

Οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δύο τραυματίστηκαν όταν στρατιώτης άνοιξε πυρ κατά συναδέλφων του στρατιωτών σε στρατιωτική βάση στην περιοχή Ζαμπαϊκάλσκι στη ρωσική Άπω Ανατολή, σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.

Σύμφωνα με το υπουργείο ο δράστης έχει τεθεί υπό κράτηση. Η ζωή των τραυματιών δεν κινδυνεύει.

«Στις 25 Οκτωβρίου, περίπου στις 06:20 τοπική ώρα, όταν γινόταν αλλαγή φρουράς, στρατιώτης από τεχνική βάση στην περιοχή Ζαμπαϊκάλσκι άνοιξε πυρ κατά των συναδέλφων του στρατιωτών από την υπηρεσία πυροβόλων όπλων. Αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθούν οκτώ άτομα και άλλα δύο να τραυματιστούν» αναφέρεται.

Ερευνητές του υπουργείου Άμυνας υπό τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Συνταγματάρχη Αντρέι Καρταπόλοφ βρίσκονται ήδη καθ’οδόν για το στρατόπεδο όπου σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.