ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η πρώτη κοινή ρωσο-αιγυπτιακή άσκηση αεράμυνας ξεκίνησε στην Αίγυπτο

Η πρώτη κοινή ρωσο-αιγυπτιακή άσκηση αεράμυνας ξεκίνησε στην Αίγυπτο

Ρωσία και Αίγυπτος αναπτύσσουν κι άλλο τις σχέσεις τους.

Η πρώτη κοινή ρωσο-αιγυπτιακή αεροπορική άσκηση αεράμυνας «Βέλος Φιλίας 2019» ξεκίνησε στην Αίγυπτο, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Οι ασκήσεις θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 7 Νοεμβρίου στο εκπαιδευτικό κέντρο των δυνάμεων αεροπορικής άμυνας της Αιγύπτου.

Για το σκοπό αυτό μετέβησαν πάνω από 100 Ρώσοι στρατιωτικοί στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα.

«Στην επικράτεια της αφρικανικής ηπείρου ξεκίνησε η πρώτη κοινή άσκηση των δυνάμεων αεροπορικής άμυνας «Βέλος Φιλίας 2019», αναφέρει η ανακοίνωση.

Όπως σημειώνεται, ο σκοπός των ασκήσεων είναι η ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ των δύο στρατιωτικών δυνάμεων και η διασφάλιση του εναέριου χώρου και η οργάνωση του αεροπορικού αμυντικού εξοπλισμού για την κάλυψη σημαντικών εγκαταστάσεων της χώρας, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο Ria Novosti.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως μέχρι το 1970 η Αίγυπτος ήταν από τους πιο στενούς συμμάχους της ΕΣΣΔ στη Μέση Ανατολή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.