Οι Αμερικανοί πήραν μαζί τους το πτώμα του αλ Μπαγκντάντι – Επιβεβαίωσαν την ταυτότητά του

Οι Αμερικανοί πήραν μαζί τους το πτώμα του αλ Μπαγκντάντι – Επιβεβαίωσαν την ταυτότητά του

Η επιχείρηση τη εξόντωσης του Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, θύμιζε πολύ αυτήν του Μπιν Λάντεν, αφού και στις δύο περιπτώσεις, οι Αμερικανοί πήραν μαζί τους τα πτώματα των 2 ανδρών.

Οι Αμερικανοί κομάντος που επιτέθηκαν στο κρησφύγετο του καταζητούμενου ηγέτη του ISIS, τον οποίο οι ΗΠΑ είχαν επικηρύξει με 25 εκατομμύρια δολάρια, πήραν μαζί τους το πτώμα του Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι.

Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο διοικητής μιας τζιχαντιστικής οργάνωσης στην περιοχή της επαρχίας Ιντλίμπ της βορειοδυτικής Συρίας, όπου φέρεται να σκοτώθηκε ο αλ Μπαγκντάντι. Ο διοικητής αυτός δήλωσε ότι στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν τα πτώματα τριών ανδρών και τριών γυναικών κι ότι οι επιτιθέμενες δυνάμεις πήραν μαζί τους στη διάρκεια της επιχείρησης και ένα δεύτερο πτώμα, που πιστεύεται πως είναι του υπαρχηγού του Μπαγκντάντι, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι Αμερικανικές δυνάμεις έκαναν τρομερή δουλειά», δήλωσε στο μεταξύ αμερικανική στρατιωτική πηγή στο δίκτυο Fox News. «Αυτό δείχνει ότι μπορεί να παίρνει κάποιο χρόνο, αλλά οι τρομοκράτες δεν θα βρουν στο τέλος καταφύγιο», πρόσθεσε, τονίζοντας ότι οι βιομετρικές εξετάσεις επιβεβαίωσαν ότι ο ηγέτης του ISIS όντως σκοτώθηκε στην διάρκεια της επιχείρησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.