ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κωνσταντινούπολη: Απόπειρα τρομοκρατικού χτυπήματος από το ISIS

Κωνσταντινούπολη: Απόπειρα τρομοκρατικού χτυπήματος από το ISIS

Συναγερμός στην Τουρκία και πιο συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη, καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρουν και μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, παραλίγο να σημειωθεί τρομοκρατικό χτύπημα από άτομα, φερόμενα ως μαχητές του «Ισλαμικού Κράτους».

Στην εθνική επέτειο της Τουρκίας, που γιορτάζει σήμερα την συμπλήρωση 96 ετών από την ίδρυση της Δημοκρατίας της Τουρκίας, τρία άτομα που φαίνεται να είναι μέλη-μαχητές του ISIS, συνελήφθησαν προτού προχωρήσουν σε τρομοκρατικό χτύπημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, συνελήφθησαν 3 μέλη Ισλαμικού Κράτους στην Κωνσταντινούπολη τα οποία ετοίμαζαν τρομοκρατικό χτύπημα σήμερα στις τελετές εθνικής γιορτής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τους συνέλαβαν σε ύποπτο αυτοκίνητο και μέσα σε αυτό βρέθηκαν όπλα και σφαίρες. Ο ένας στο παρελθόν είχε φυλακιστεί ενώ του άλλου ο αδελφός πέθανε στη Συρία σε μάχες του Ισλαμικού Κράτους

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.