Λωρίδα της Γάζας: Στους 26 οι νεκροί Παλαιστίνιοι

Λωρίδα της Γάζας: Στους 26 οι νεκροί Παλαιστίνιοι

Σε λουτρό αίματος μετατράπηκε για ακόμη μια φορά η Λωρίδα της Γάζας: 26 Παλαιστίνιοι έχασαν τη ζωή τους σε δύο ημέρες ισραηλινών αεροπορικών επιδρομών στην περιοχή, εκ των οποίων οι 16 μόνο μέσα σε μια ημέρα, σήμερα, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας του παλαιστινιακού θύλακα.

Ο προηγούμενος απολογισμός έκανε λόγο για 23 νεκρούς, ανάμεσά τους τρία παιδιά, από την έναρξη την Τρίτη της ισραηλινής επιχείρησης που στοχοθετεί θέσεις της οργάνωσης Ισλαμικός Τζιχάντ.

Από την πλευρά της, η ένοπλη παλαιστινιακή οργάνωση εκτόξευσε τουλάχιστον 360 ρουκέτες στο Ισραήλ από χθες, Τρίτη.

Αιματοχυσία στη Δυτική Όχθη: Νεκρός Παλαιστίνιος από ισραηλινά πυρά

Ένας Παλαιστίνιος σκοτώθηκε, πριν από δύο ημέρες, από σφαίρα κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με τις ισραηλινές δυνάμεις στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, στο περιθώριο των κινητοποιήσεων της 15ης επετείου από τον θάνατο του ηγέτη της Παλαιστινιακής αρχής Γιάσερ Αραφάτ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με παλαιστινιακές ιατρικές πηγές, ένας άνδρας, 22 ετών, δέχθηκε σφαίρα στο στήθος, κατά τη διάρκεια συγκρούσεων στον καταυλισμό των παλαιστινίων προσφύγων Αλ Αρούμπ, που βρίσκεται μεταξύ της Βηθλεέμ και της Χεβρώνας, στο νότιο τμήμα της Δυτικής Όχθης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.