ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

N.Τραμπ: «Θα εντάξω τα μεξικανικά καρτέλ στη λίστα με τις τρομοκρατικές οργανώσεις»

N.Τραμπ: «Θα εντάξω τα μεξικανικά καρτέλ στη λίστα με τις τρομοκρατικές οργανώσεις»

Ο Αμερικανός πρέδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε χθες Τρίτη ότι η κυβέρνησή του θα εντάξει τα μεξικανικά καρτέλ των ναρκωτικών στον κατάλογο των ξένων τρομοκρατικών οργανώσεων.

Ο ρόλος των συμμοριών

Η ένταξη στον κατάλογο που καταρτίζει η αμερικανική κυβέρνηση θα γίνει εξαιτίας του ρόλου των συμμοριών αυτών του οργανωμένου εγκλήματος στη διακίνηση εξαρτησιογόνων ουσιών καθώς και στην εμπορία ανθρώπων.

«Θα προστεθούν (…). Δουλεύω πάνω σε αυτό τις τελευταίες 90 ημέρες. Ξέρετε, το να χαρακτηριστούν [τα καρτέλ τρομοκρατικές οργανώσεις] δεν είναι εύκολο, πρέπει να ολοκληρώσεις μια διαδικασία, κι έχουμε προχωρήσει σε αυτή τη διαδικασία», είπε ο Ρεπουμπλικάνος κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε χθες Τρίτη στον συντηρητικό παρουσιαστή Μπιλ Ο’ Ράιλι και μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News χθες Τρίτη.

Αιφνιδιάστηκε το Μεξικό

Τη Δευτέρα, ο υπουργός Εξωτερικών του Μεξικό Μαρσέλο Εμπράρδ δήλωσε ότι δεν είναι ενήμερος και δεν αναμένει η κυβέρνηση των ΗΠΑ να προχωρήσει σε αυτήν την κίνηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.