Χάγη: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του μελαμψού δράστη – Τρεις τραυματίες από την επίθεση σε πολυκατάστημα

Χάγη: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του μελαμψού δράστη – Τρεις τραυματίες από την επίθεση σε πολυκατάστημα

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Ολλανδική Αστυνομία για τη σύλληψη του δράστη που μαχαίρωσε τρία άτομα σε πολυκατάστημα στη Χάγη.

Ο δράστης περιγράφεται ως μελαμψός γύρω στα 45 και 50 που φορούσε γκρι μπουφάν.

Ως ελαφρά μελαμψός ή μελαμψός αναφέρονται συνήθως τα άτομα με καταγωγή από τη βόρεια Αφρική ή τη Μέση Ανατολή, όπως αναφέρει το RT.

Πληροφορίες για ένα νεκρό από την επίθεση με μαχαίρι στη Χάγη – Συναγερμός και στο Παρίσι: Εκκενώθηκε ο Gare De Nord

Πληροφορίες που έκαναν λόγο για ένα νεκρό δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται.

Όπως αναφέρεται από την επίθεση τραυματίστηκαν τρία άτομα, ένα εκ των οποίων έχασε τη ζωή του. Ακόμη πάντως δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για το θάνατο τραυματία.

Νωρίτερα είχε σημάνει συναγερμός στη Χάγη, καθώς σύμφωνα με το Reuters που επικαλείται την ολλανδική αστυνομία, σημειώθηκε επίθεση με μαχαίρι σε κεντρικό δρόμο της πόλης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αρκετοί άνθρωποι έχουν τραυματιστεί, ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες υπάρχει ένας νεκρός.

Στο σημείο έχουν σπεύσει οι αστυνομικές δυνάμεις.

Το περιστατικό έρχεται στο φως της δημοσιότητας λίγες ώρες μετά από την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η επίθεση έγινε μέσα σε κατάστημα το οποίο είχε κατακλυστεί από καταναλωτές, λόγω των εκπτώσεων και ότι τρία άτομα τραυματίστηκαν.


Συναγερμός στο Παρίσι

Στο Παρίσι την ίδια ώρα οι Αρχές εκκένωσαν τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό Gare De Nord λόγω ύπαρξης ύποπτου αντικειμένου.

Σύμφωνα με την Le Figaro, που επικοινώνησε με τη σιδηροδρομική εταιρεία μέρος του σταθμού εκκενώθηκε για 40 λεπτά και πως δεν επηρεάστηκαν οι γραμμές.

Το γαλλικό μέσο lci μεταδίδει πως πρόκειται για βαλίτσα Βρετανού ταξιδιώτη, συλλέκτη πολεμικών αντικειμένων, ο οποίος μετέφερε παλιά οβίδα στη βαλίτσα.

Ο ταξιδιώτης είχε όλα τα απαραίτητα έγγραφα μαζί του, τα οποία όμως δεν επιτρέπονται εντός του τρένου. Αγνωστο είναι εάν το αντικείμενο κατασχέθηκε. Σύμφωνα με την εταιρεία σιδηροδρόμων, παρόμοια περιστατικά συμβαίνουν «πολύ συχνά, δύο με τρεις φορές τον χρόνο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.