«Σκλάβα του σeξ» του Έπσταϊν: «Ο πρίγκηπας Άντριου μου προκαλούσε ναυτία – Ήταν αηδιαστικός» (βίντεο-φωτο)

«Σκλάβα του σeξ» του Έπσταϊν:  «Ο πρίγκηπας Άντριου μου προκαλούσε ναυτία – Ήταν αηδιαστικός» (βίντεο-φωτο)

«Γελοίες δικαιολογίες» χαρακτήρισε η Βιρτζίνια Ρόμπερτς, ένα από τα θύματα του παιδεραστή Τζέφρι Έπσταϊν τις διαψεύσεις του πρίγκιπα Άντριου, για τα όσα του καταλογίζει περί σeξουαλικής κακοποίησής της όταν ήταν ανήλικη.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Panorama του ΒΒΨ, η οποία μεταδόθηκε χθες βράδυ, η 35χρονη σήμερα Ρόμπερτς, μητέρα τριών παιδιών, επέμεινε στις καταγγελίες της πως το 2001 σε ηλικία 17 ετών υποχρεώθηκε από τον Έπσταϊν και την προαγωγό του, Γκισλέιν Μάξγουελ, να κοιμηθεί με τον πρίγκιπα Άντριου τρεις φορές, στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και σε νησί της Καραϊβικής. Και περιέγραψε με σοκαριστικές λεπτομέρειες πώς ήρθε για πρώτη φορά σε σeξουαλική επαφή με τον Δούκα της Υόρκης, όταν πέταξε με το ιδιωτικό τζετ του Έπσταϊν στο Λονδίνο για να μείνει στο σπίτι της φίλης του της Μάξγουελ, η οποία της είπε «να κάνει [στον Άντριου] ότι έκανε στον Τζέφρι», μετά από μια έξοδο στο νάιτ κλαμπ Tramp στη βρετανική πρωτεύουσα. «Η Γκισλέιν μου είπε ότι πρέπει να κάνω στον Άντριου ό,τι κάνω και στον Τζέφρι και αυτό μου προκάλεσε ναυτία. Δεν το περίμενα από ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας. Δεν περίμενα κάτι τέτοιο από έναν άνθρωπο που ο κόσμος θαυμάζει».


Όπως είπε η Ρόμπερτς – γνωστή σήμερα ως Βιρτζίνια Τζιούφρι – κατά την έξοδό τους στο νυκτερινό κέντρο ο πρίγκιπας της ζήτησε να χορέψουν: «Είναι ο χειρότερος χορευτής που έχω δει στη ζωή μου. Ήταν απαίσιο κι αυτός ο τύπος ίδρωνε και έπεφτε ο ιδρώτας του πάνω μου, ήταν σαν να έβρεχε παντού», δήλωσε διαψεύδοντας τον δεύτερο γιο της βασίλισσας Ελισάβετ, που είχε πει στην καταστροφική συνέντευξή του στο BBC στα μέσα Νοεμβρίου ότι λόγω κάποιας ορμονικής διαταραχής του ήταν «σχεδόν αδύνατο» να ιδρώνει εκείνη την εποχή και πως δεν θυμάται να έχει συναντηθεί ποτέ με την Ρόμπερτς.

«Το σeξ με τον Άντριου ήταν σύντομο και αηδιαστικό»

Περιγράφοντας πως βρέθηκε στο κρεβάτι με τον πρίγκιπα Άντριου στο διαμέρισμα της Μάξγουελ στη Μπελγκράβια, η 35χρονη ανέφερε ότι η σεξουαλική τους επαφή ξεκίνησε σ’ ένα μπάνιο, αλλά «δεν κράτησε πολύ. Όλο αυτό, αυτή η διαδικασία ήταν αηδιαστική. Σηκώθηκε, μου είπε “ευχαριστώ” και βγήκε έξω. Κι εγώ καθόμουν εκεί στο κρεβάτι. Ένιωθα τρομοκρατημένη, ντροπιασμένη και βρώμικη. Την επομένη η Γκισλέιν με χτύπησε στην πλάτη και μου είπε “τον έκανες πραγματικά ευτυχισμένο”. Μόλις με είχε κακοποιήσει ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας. Δεν με είχαν αλυσοδέσει σε νιπτήρα, αλλά αυτοί οι πανίσχυροι άνθρωποι ήταν οι αλυσίδες μου»…

Το «ενοχοποιητικό» e-mail του πρίγκιπα Άντριου

Στη διάρκεια της εκπομπής αποκαλύφθηκε κι ένα e-mail που είχε στείλει ο πρίγκιπας Άντριου στην Γκισλέιν Μάξγουελ ζητώντας τη βοήθειά της, όταν έμαθε ότι η Ρόμπερτς είχε προσφύγει σε δικαστήριο στη Φλόριντα υποστηρίζοντας ότι είχε υποχρεωθεί να κάνει σeξ μαζί του όταν ήταν ανήλικη.

Ο Δούκας της Υόρκης φέρεται να έγραψε στο e-mail: «Ενημέρωσέ με πότε θα μπορέσουμε να μιλήσουμε. Έχω κάποιες συγκεκριμένες ερωτήσεις να σου υποβάλω για την Βιρτζίνια Ρόμπερτς». Κι η Μάξγουελ του απάντησε: «Έχω κάποιες πληροφορίες. Τηλεφώνησέ μου όταν θα βρεις χρόνο».

Η φωτογραφία του πρίγκιπα Άντριου με την «σκλάβα του σeξ» του Έπσταϊν

Η Ρόμπερτς είπε ακόμη στη συνέντευξη ότι έχει αποδείξεις πως είναι γνήσια η φωτογραφία του 2001 που δείχνει τον πρίγκιπα Άντριου να έχει περασμένο το χέρι του στην πλάτη της στο σπίτι της Μάξγουελ στο Λονδίνο.


Ο Δούκας της Υόρκης έχει υποστηρίξει παλαιότερα ότι «δεν θυμάται» να τραβήχτηκε τέτοια φωτογραφία, αλλά όπως λέει η Ρόμπερτς στο πίσω μέρος της φωτογραφίας φαίνεται η ημερομηνία της εκτύπωσής της – 13 Μαρτίου του 2001 – δύο μέρες αφότου τραβήχτηκε. Η ίδια την είχε παραδώσει στο FBI< κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνεται από την έρευνα της εκπομπής.

Η απάντηση των Ανακτόρων

Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ από την πλευρά τους επιμένουν: «Αρνούμαστε εμφατικά ότι ο δούκας της Υόρκης είχε οποιασδήποτε μορφής σeξουαλική επαφή ή σχέση με τη Βιρτζίνια Ρόμπερτς. Οποιοσδήποτε ισχυρισμός για το αντίθετο είναι ψευδής και αβάσιμος», δήλωσε εκπρόσωπός τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την περασμένη εβδομάδα η βρετανική αστυνομία επιβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να ξεκινήσει ποινική έρευνα στη Βρετανία για την υπόθεση αυτήν. Στο μεταξύ δικηγόρος που εκπροσωπεί πέντε από τα θύματα του Έπσταιν δήλωσε στην εκπομπή πως οι πελάτισσές του υποστηρίζουν ότι ο πρίγκιπας Άντριου είχε δει από κοντά νεαρές κοπέλες να κάνουν μασάζ σε φίλους του Αμερικανού χρηματιστή στο σπίτι του Έπσταϊν, που αυτοκτόνησε στο κελί του προ μηνών. Ο πρίγκιπας Άντριου έχει πει ότι δεν είδε ποτέ κάτι που να του κινήσει υποψίες στα σπίτια του φίλου του, αλλά ο δικηγόρος λέει ότι θα προσπαθήσει να κλητευθεί ο Δούκας της Υόρκης να καταθέσει όσα γνωρίζει για την υπόθεση στην αμερικανική δικαιοσύνη σε περίπτωση που επισκεφθεί τις ΗΠΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.