Πενσακόλα-Φλόριντα: Πιλότος της Αεροπορίας της Σαουδικής Αραβίας ο οπλοφόρος που εκτέλεσε τρία άτομα!

Πενσακόλα-Φλόριντα: Πιλότος της Αεροπορίας της Σαουδικής Αραβίας ο οπλοφόρος που εκτέλεσε τρία άτομα!

Ο Σαουδάραβας βασιλιάς Σαλμάν δήλωσε στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ ότι έδωσε εντολή στις υπηρεσίες ασφαλείας της χώρας του να συνεργαστούν με τις αρχές των ΗΠΑ που διερευνούν την αιματηρή επίθεση στον ναυτικό αεροσταθμό στην Πενσακόλα, μια κύρια βάση του Ναυτικού των ΗΠΑ στη Φλόριντα και τον διαβεβαίωσε ότι ο «δράστης αυτού του ειδεχθούς εγκλήματος» δεν αντιπροσωπεύει τον σαουδαραβικό λαό.

Νωρίτερα σήμερα ένας Σαουδάραβας υπήκοος, μέλος της Αεροπορίας της χώρας του, ο οποίος εκπαιδευόταν στις ΗΠΑ άνοιξε πυρ στην αεροναυτική βάση σκοτώνοντας τρεις ανθρώπους πριν πέσει νεκρός από αστυνομικά πυρά.

Ο βασιλιάς Σαλμάν εξέφρασε τη «θλίψη και την οδύνη του» για την ένοπλη επίθεση, τόνισε η πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στην Ουάσινγκτον σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετά από την τηλεφωνική κλήση μεταξύ των δύο ηγετών.

«Η αυτού μεγαλειότης, ο βασιλιάς Σαλμάν, επιβεβαίωσε ότι ο δράστης αυτού του ειδεχθούς εγκλήματος δεν αντιπροσωπεύει τον σαουδαραβικό λαό, ο οποίος θεωρεί τον αμερικανικό λαό φίλο και σύμμαχο», υπογραμμίζει η ανακοίνωση.

Ο βασιλιάς «έδωσε εντολή στις υπηρεσίες ασφαλείας της Σαουδικής Αραβίας να συνεργαστούν με τις αρμόδιες αμερικανικές υπηρεσίες για να εντοπίσουν πληροφορίες που θα βοηθήσουν στον προσδιορισμό της αιτίας αυτής της φρικιαστικής επίθεσης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.