ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Πυραυλική δοκιμή από το Ισραήλ – Τεχεράνη: «Ήταν δοκιμή πυρηνικού πλήγματος εναντίον μας»

Πυραυλική δοκιμή από το Ισραήλ – Τεχεράνη: «Ήταν δοκιμή πυρηνικού πλήγματος εναντίον μας»

Το ρωσικό ειδησεογραφικό δίκτυο Russia Today και ιρανικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότρι το Ισραήλ πραγματοποίησε πυραυλική δοκιμή με την Τεχεράνη να υποστηρίζει ότι επρόκειτο για δοκιμή πυρηνικού πυραύλου που στόχο έχει το ίδιο το Ιράν…

Η ισραηλινή πλευρά δεν έχει προβεί φυσικά σε ιδιαίτερες ανακοινώσεις ως είθισται αναφορικά με τη δοκιμή που πραγματοποιήθηκε ενώ δεν υπάρχουν και ιδιαίτερες αναφορές στα μέσα ενημέρωσης.

Η μόνη αναφορά έχει να κάνει με το ότι η δοκιμή αφορούσε ένα πυραυλικό σύστημα, ε’ιναι δε χαρακτηριστικό, ότι το ισραηλινό υπουργείο Άμυνας απέφυγε να κοινοποιήσει ακόμα και το ακριβές σημείο πραγματοποίησης της δοκιμής, αν και έκτοτε έχουν κυκλοφορήσει βίντεο που εμφανίζουν στήλη καπνού να βγαίνει από την αεροπορική βάση “Palmachim”, που βρίσκεται νοτίως του Τελ Αβίβ.

Στην όλη υπόθεση εμπλέκεται και… η Κρήτη, καθώς οι Ισραηλινοί απογείωσαν τουλάχιστον δύο αεροσκάφη εναέριας προειδοποίησης και ελέγχου, φορείς εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, τύπου Gulfstream G550 προφανώς για να καταγράψουν δεδομένα της δοκιμής, τα οποία φέρεται να πέταξαν μέχρι και την περιοχή της Κρήτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.