ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Την χρήση εναέριου χώρου & αεροδρομίων της Τυνησίας από τουρκικά αεροσκάφη συμφώνησαν Ρ.Τ. Ερντογάν με Κάις Σαϊέντ!

Την χρήση εναέριου χώρου & αεροδρομίων της Τυνησίας από τουρκικά αεροσκάφη συμφώνησαν  Ρ.Τ. Ερντογάν με Κάις Σαϊέντ!

Τη χρήση του εναέριου χώρου της Τυνησίας και αεροδρομίων φέρεται να ζήτησε ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν από τον Τυνήσιο πρόεδρο Κάις Σαϊέντ και σύμφωνα με πληροφορίες έλαβε θετική απάντηση.

Η κίνηση αυτή του Ερντογάν αποσκοπεί στην αποστολή μαχητικών αεροσκαφών στη χώρα αυτή, προκειμένου να πραγματοποιούν αποστολές βομβαρδισμού στη Λιβύη κατά του «Εθνικού Λιβυκού Στρατού» εάν τα πράγματα φτάσουν έως εκεί.

Το αίτημα αυτό του Τούρκου προέδρου έρχεται ως απάντηση στις αποστολές μαχητικών F-16 της αιγυπτιακής Αεροπορίας στην Λιβύη και τα οποία βομβάρδισαν στόχους του GNA.

Ο Ερντογάν θέλει τα αεροσκάφη του να βρίσκονται σε «ουδέτερο» έδαφος και όχι στη Λιβύη, όπου μπορούν να καταστραφούν από επίθεση αεροσκαφών της λιβυκής ή της αιγυπτιακής Αεροπορίας.

Έτσι το σενάριο αιγυπτιακά μαχητικά (ίσως και από τα ΗΑΕ) αεροσκάφη να βομβαρδίζουν στόχους του GNΑ απογειούμενα από την Αίγυπτο και τουρκικά από την Τυνησία, φαντάζει πλέον όχι ως απλό σενάριο, αλλά ως μια πολύ επικίνδυνη εξέλιξη.


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.