ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πυροβολισμοί σε εκκλησία στο Τέξας: Δύο νεκροί και ένας σοβαρά τραυματισμένος

Πυροβολισμοί σε εκκλησία στο Τέξας: Δύο νεκροί και ένας σοβαρά τραυματισμένος

(upd 20:55) Ακόμη ένα τραγικό περιστατικό με ένοπλο δράστη εκτυλίχθηκε στο Τέξας, αυτή τη φορά έξω από εκκλησία. Σύμφωνα με πληροφορίες των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης, τρεις άνθρωποι δέχθηκαν πυρά, ενώ όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ δύο είναι νεκροί και ένας σοβαρά τραυματίας.

Ανάμεσα στα θύματα φέρεται να είναι και ο δράστης.

Το περιστατικό σημειώθηκε, στις 10 περίπου το πρωί, στην κομητεία Τάρραντ, στην Εκκλησία του Χριστού στο Τέξας.

Βίντεο από το σημείο καταγράφουν τις στιγμές πανικού μετά τους πυροβολισμούς, με την αστυνομική παρουσία να είναι ισχυρή.

Η κατάσταση των δύο άλλων τραυματιών είναι κρίσιμη. Άγνωστη, μέχρι στιγμής, παραμένει η ταυτότητα του δράστη.

(Αρχικό κείμενο) «Κόκκινος» συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα στην αστυνομία της πόλης Γουάιτ Σέτλμεντ του Τέξας των ΗΠΑ, ύστερα από πληροφορίες για πυροβολισμούς σε εκκλησία.

Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για αρκετούς τραυματίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περισσότερα σε λίγο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.