ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ρωσία: Χειροπέδες σε δύο άτομα – Ομολόγησαν ότι σχεδίαζαν τρομοκρατικό χτύπημα ανήμερα της Πρωτοχρονιάς

Ρωσία: Χειροπέδες σε δύο άτομα – Ομολόγησαν ότι σχεδίαζαν τρομοκρατικό χτύπημα ανήμερα της Πρωτοχρονιάς

Στα «χέρια» των Αρχών βρίσκονται δύο Ρώσοι οι οποίοι σχεδίαζαν τρομοκρατική επίθεση στην Αγία Πετρούπολη κατά τη διάρκεια των εορτασμών της Πρωτοχρονιάς.

Δύο Ρώσοι που βρίσκονται υπό κράτηση για απόπειρα τρομοκρατικής επίθεσης στην Αγία Πετρούπολη κατά τη διάρκεια των εορτασμών της Πρωτοχρονιάς, ομολόγησαν σήμερα, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα η Ρωσική Υπηρεσία Ομοσπονδιακής Ασφάλειας (FSB).

Η FSB ανακοίνωσε την Κυριακή ότι είχε αποτρέψει την επίθεση, την οποία τα δύο άτομα ήθελα να πραγματοποιήσουν σε σημείο με κόσμο, χάρη σε πληροφορίες που παρείχαν οι Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ευχαρίστησε τον Αμερικανικό ομόλογό του Ντόναλντ Τραμπ για τις πληροφορίες αυτές σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαν.

«Τα στοιχεία που αποδεικνύουν προετοιμασίες για την πραγματοποίηση των τρομοκρατικών επιθέσεων, έχουν κατασχεθεί από τους κρατούμενους. Προχωρούν σε ομολογίες», ανέφερε η FSB.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος των δύο ατόμων σχηματίζεται ποινική δικογραφία για τη συμμετοχή τους σε δραστηριότητες τρομοκρατικής οργάνωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.