ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Βόρεια Συρία: Ρωσικές δυνάμεις έπεσαν σε αμερικανικό μπλόκο – Δεν τους άφησαν να περάσουν!

Βόρεια Συρία: Ρωσικές δυνάμεις έπεσαν σε αμερικανικό μπλόκο – Δεν τους άφησαν να περάσουν!

Ένα πρωτοφανές συμβάν εξελίχθηκε στην βόρεια Συρία, που λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε “θερμό” επεισόδιο.

Ρωσικές δυνάμεις οι οποίες πραγματοποιούσαν περιπολία στην βόρεια Συρία βάσει της συμφωνίας με την Τουρκία για την επιτήρηση της «ζώνης ασφαλείας», έπεσαν επάνω σε μπλόκο των αμερικανικών δυνάμεων οι οποίες τους έφραξαν το δρόμο με δύο οχήματα MRAP.

Το συμβάν έγινε στην βορειοανατολική Συρία λίγα χιλιόμετρα έξω από την πλούσια πετρελαιοπαραγωγή περιοχή της Remilan, όπου οι ΗΠΑ έχουν καταλάβει, με το πρόσχημα της φύλαξης των πετρελαιοπηγών για να μην τις καταλάβει η ISIS.

Οι εντολές που είχαν λάβει οι αμερικανικές δυνάμεις ήταν σαφείς να μην αφήσουν να περάσει κανείς με κατεύθυνση το Remilan.

Οι ρωσικές δυνάμεις της στρατονομίας που έχουν αναλάβει και τις περιπολίες, αφού παρέμειναν για κάποια ώρα στο σημείο, στη συνέχεια αποχώρησαν άπρακτες.

https://twitter.com/cudican07/status/1219662149468839936

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/MHJournalist/status/1219707394944643072

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.