Η Ρωσία μας κάλεσε στην στρατιωτική Ολυμπιάδα: Πέρυσι είχαμε βγει 30στοι στους 39 – Φέτος;

Η Ρωσία μας κάλεσε στην στρατιωτική Ολυμπιάδα: Πέρυσι είχαμε βγει 30στοι στους 39 – Φέτος;

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας προσκάλεσε στρατιωτικούς από 90 χώρες, μεταξύ των οποίων και χώρες του ΝΑΤΟ και την Ελλάδα, να συμμετάσχουν στους «Διεθνείς Στρατιωτικούς Αγώνες» του 2020, οι οποίοι περιλαμβάνουν το αγώνισμα του διάθλου, την λύση και συναρμολόγηση όπλων και βολές με άρματα μάχης.

Τη σχετική ανακοίνωση έκανε σήμερα ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων.

Οι «Διεθνείς Στρατιωτικοί αγώνες» θα διεξαχθούν όπως είπε από τις 23 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου.

«Φέτος στείλαμε προσκλήσεις σε 90 χώρες, συμπεριλαμβανομένων και των χωρών μελών της Βορειοατλαντικής συμμαχίας» δήλωσε ο Σόιγκου, επισημαίνοντας ότι στο διάστημα των πέντε τελευταίων χρόνων που διεξάγονται οι αγώνες συμμετείχαν περισσότεροι από 20.000 στρατιωτικοί από 40 χώρες.

Εφέτος στους 6ους Διεθνείς Στρατιωτικούς αγώνες αναμένεται να συμμετάσχουν 250 ομάδες στις οποίες θα συμμετέχουν συνολικά 6.000 στρατιωτικοί.

Οι Ρώσοι στρατιωτικοί που θα συγκροτήσουν τη ρωσική ομάδα θα επιλεγούν από σύνολο 50.000 στρατιωτών.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας φιλοδοξεί να βελτιώσει διοργάνωση των φετινών αγώνων, ώστε να γίνουν πιο θεαματικοί. Για το σκοπό αυτό, είπε ο Σόιγκου, αποφάσισε, οι διαδρομές να γίνουν πιο δύσκολες, να αναβαθμίσει τις απαιτήσεις που θα έχουν οι κριτές από τους διαγωνιζόμενους, να προσθέσει νέα αγωνίσματα και να συνενώσει μερικά αγωνίσματα στα οποία θα συμμετάσχουν οι διαγωνιζόμενοι στρατιωτικοί.

Πέρυσι στους διεθνείς στρατιωτικούς αγώνες είχαν λάβει μέρος και Έλληνες στρατιωτικοί και είχαν καταλάβει την… αξιοζήλευτη 30η θέση μεταξύ των 39 διαγωνιζόμενων χωρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρατηρητές είχαν σταλεί στους αγώνες από την Γαλλία, τις ΗΠΑ, την Τουρκία και την Σλοβακία οι χώρες των οποίων είναι μέλη του ΝΑΤΟ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.