Τα δίνουν όλα οι ΗΠΑ για να φέρουν πίσω τον Ερντογάν: Έβαλαν τον απεσταλμένο τους για την Συρία να μιλήσει τουρκικά!

Τα δίνουν όλα οι ΗΠΑ για να φέρουν πίσω τον Ερντογάν: Έβαλαν  τον απεσταλμένο τους για την Συρία να μιλήσει τουρκικά!

Τα δίνουν όλα οι ΗΠΑ για να φέρουν τον Ερντογάν πίσω στην «θερμή» αγκαλιά με την Ουάσιγκτον. Ο Ειδικός απεσταλμένος των ΗΠΑ για την Συρία (και γνωστός τουρκόφιλος) James Jeffrey, πραγματοποιεί σήμερα επισκεψη στην Άγκυρα, προκειμένου να συζητήσει τα τεκταινόμενα στην Ιντλίμπ.

Ο Jeffrey κατά την άφιξή του μίλησε τουρκικά, σε μια επίδειξη καλοπιάσματος του Ερντογάν, λέγοτνας ότι οι ΗΠΑ είναι μαζί με τον σύμμαχό τους την Τουρκία στο θέμα της Συρίας αποκαλώντας ταυτόχρονα τους Tούρκους νεκρούς στρατιώτες ως «μάρτυρες»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.