ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κλείνουν οι εγκαταστάσεις της Boeing στο Ridley Park της Πενσυλβάνιας

Κλείνουν οι εγκαταστάσεις της Boeing στο Ridley Park της Πενσυλβάνιας

Η Boeing πρόκειται να κλείσει τις εγκαταστάσεις της στο Ridley Park της Πενσυλβάνιας από σήμερα το βράδυ και για περίοδο δύο εβδομάδων σύμφωνα με τις σχετικές προβλέψεις για την αντιμετώπιση της Πανδημίας.

Ως αποτέλεσμα η παραγωγή των CH-47 Chinook, V-22 Osprey και MH-139A Grey Wolf που πρόκειται να αντικαταστήσουν τα Huey του αμερικανικού Στρατού, θα σταματήσει για αυτήν την περίοδο.

Η απόφαση λήφθηκε έπειτα και από τον εντοπισμό του ιού σε εργαζόμενους της Boeing στις εγκαταστάσεις.

Πέρα από τις γενικότερες κινήσεις προκειμένου να διασφαλίσει την ασφάλεια του προσωπικού της, η εταιρία προσπαθεί να βρει τρόπους ώστε να ελαχιστοποιήσει τις επιδράσεις που θα φέρει η συγκεκριμένη απόφαση σε προγράμματα που θεωρούνται υψίστης σημασίας για τις ΗΠΑ και διεθνώς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε αυτά τα πλαίσια και ως επιτυχία θεωρείτε και η παράδοση του πρώτου αναβαθμισμένου ελικοπτέρου CH-47 στον ολλανδικό Στρατό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.