ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρώσος Πρέσβης στην Ουάσινγκτον: «ΗΠΑ και Ρωσία να συνεργαστούν για την προστασία της ιστορικής αλήθειας του Β’ΠΠ»

Ρώσος Πρέσβης στην Ουάσινγκτον: «ΗΠΑ και Ρωσία να συνεργαστούν για την προστασία της ιστορικής αλήθειας του Β’ΠΠ»

Ο Ρώσος πρέσβης στην Ουάσινγκτον Ανατόλι Αντόνοφ, υποστήριξε σήμερα πως «η Ρωσία και οι ΗΠΑ πρέπει να συνεργαστούν για να υπερασπιστούν την ιστορική αλήθεια για τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και να προστατεύσουν την τιμή των βετεράνων από αυτόν τον πόλεμο».

«Πρέπει να εργαστούμε από κοινού για να υπερασπιστούμε την τιμή των βετεράνων και την ιστορική αλήθεια, καθώς και για να καταπολεμήσουμε τον αυξανόμενο αριθμό προσπαθειών για επανεγγραφή των γεγονότων που συνέβησαν εκείνα τα χρόνια», πρόσθεσε ο πρέσβης της Ρωσίας στις ΗΠΑ.

Ο κ. Αντόνοφ εκτιμά επίσης ότι θα ήταν καταπληκτική ιδέα να υπάρξει μια συνάντηση των Σοβιετικών και των Αμερικανών βετεράνων και να μοιραστούν τις ιστορίες και τις εμπειρίες τους κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Ο πρέσβης σημείωσε ότι πριν από 75 χρόνια, αμερικανικά και σοβιετικά στρατεύματα συναντήθηκαν στον ποταμό Έλβα της Γερμανίας στην τελευταία φάση του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ενώ συμπλήρωσε πως οι Ρώσοι τιμούν τη μνήμη εκείνων που ήταν σύμμαχοι στον Β’ ΠΠ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σε μια μοιραία περίοδο για όλη την ανθρωπότητα, η ΕΣΣΔ και οι ΗΠΑ πολεμούσαν τον επιτιθέμενο εχθρό ο ένας πλάι στον άλλον», κατέληξε ο Ρώσος πρέσβης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.