ΗΠΑ: Νεαρός πυροβόλησε μάγειρα σε φαστ-φουντ – Δεν το εξυπηρέτησε γιατί δεν φορούσε μάσκα

ΗΠΑ: Νεαρός πυροβόλησε μάγειρα σε φαστ-φουντ  – Δεν το εξυπηρέτησε γιατί δεν φορούσε μάσκα

Ένας νεαρός Αμερικανός πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τον υπάλληλο ενός φαστ-φουντ ο οποίος αρνήθηκε να τον εξυπηρετήσει επειδή δεν φορούσε μάσκα για τον κορωνοϊό.

Ο Κέλβιν Γουάτσον, 27 ετών, συνελήφθη την Δευτέρα από την αστυνομία της πόλης Ορόρα, στο Κολοράντο, λίγες ημέρες μετά το επεισόδιο που προκάλεσε στο εστιατόριο Waffle House, το οποίο διέθετε μόνο φαγητό σε πακέτο, λόγω της πανδημίας.

Σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση, οι υπάλληλοι του καταστήματος αρνήθηκαν δύο φορές να τον εξυπηρετήσουν, επειδή εκείνος επέμενε να μην καλύπτει το πρόσωπό του. Αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν ότι ο 27χρονος έβγαλε ένα όπλο, το ακούμπησε στον πάγκο και είπε σε έναν από τους μάγειρες: «Μπορώ να σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα τώρα αμέσως».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το επόμενο βράδυ, ο Γουάτσον επέστρεψε στο εστιατόριο και για άλλη μια φορά του ζήτησαν είτε να φορέσει μάσκα, είτε να φύγει. Χτύπησε τότε τον μάγειρα, τον κυνήγησε μέχρι έξω και τον πυροβόλησε. Ο άτυχος εργαζόμενος τραυματίστηκε στον θώρακα και νοσηλεύεται. «Τα κίνητρα αυτής της επίθεσης ερευνώνται», καταλήγει η έκθεση της αστυνομίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.