ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ιράν: «Η απελευθέρωση της Παλαιστίνης είναι Ισλαμικό καθήκον»

Ιράν: «Η απελευθέρωση της Παλαιστίνης είναι Ισλαμικό καθήκον»

Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ κάλεσε τους Παλαιστίνιους σήμερα να συνεχίσουν την εξέγερσή τους εναντίον του Ισραήλ, κατηγορώντας την ισραηλινή κυβέρνηση ότι είναι ένας “όγκος” που θα πρέπει να καταπολεμηθεί μέχρι να απελευθερωθούν οι Παλαιστίνιοι.

«Η εξέγερση των Παλαιστινίων πρέπει να συνεχιστεί (…) η μάχη για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης αποτελεί ισλαμικό καθήκον και τζιχάντ (…) Το σιωνιστικό καθεστώς είναι ένας καρκινογόνος όγκος στην περιοχή», δήλωσε σε ομιλία του ο Χαμενεΐ με την ευκαιρία της ημέρας αλ Κουντς, την ημέρας της Ιερουσαλήμ που γιορτάζεται κάθε χρόνο την τελευταία Παρασκευή του Ραμαζανιού.

«Στόχος της μάχης αυτής είναι η απελευθέρωση όλων των παλαιστινιακών εδαφών” και “η επιστροφή όλων των Παλαιστινίων στη χώρα τους», πρόσθεσε ο Χαμενεΐ.

«Σήμερα ο κόσμος μετρά ένα ένα τα θύματα του κορωνοϊού παγκοσμίως, όμως κανείς δεν έχει ρωτήσει ποιος ευθύνεται για τους εκατοντάδες χιλιάδες μάρτυρες, τις φυλακίσεις και τις εξαφανίσεις στην Παλαιστίνη και σε χώρες εναντίον των οποίων οι ΗΠΑ και η Ευρώπη έχουν εξαπολύσει πόλεμο», κατήγγειλε.

“Θα εξαλειφθεί ο ιός των σιωνιστών”
«Ο μακροχρόνιος ιός των σιωνιστών θα εξαλειφθεί»
, κατέληξε ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν.

Λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού οι θρησκευτικοί ηγέτες του Ιράν αναγκάστηκαν να ακυρώσουν τις πορείες που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο σε όλη τη χώρα με την ευκαιρία της ημέρας αλ Κουντς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Ιράν είναι μία από τις πλέον πληγείσες χώρες της περιοχής από την covid-19, με 7.249 θανάτους και 129.341 κρούσματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.