ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: Έτοιμος να διαμεσολαβήσει στη διαμάχη Ινδίας – Κίνας ο Τραμπ

ΗΠΑ: Έτοιμος να διαμεσολαβήσει στη διαμάχη Ινδίας – Κίνας ο Τραμπ

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ενημέρωσαν την Ινδία και την Κίνα για την ετοιμότητά τους και την επιθυμία τους να μεσολαβήσουν στη συνοριακή διαμάχη, δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ την Τετάρτη.

«Ενημερώσαμε τόσο την Ινδία όσο και την Κίνα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι έτοιμες, πρόθυμες και ικανές να μεσολαβήσουν ή να διαιτητεύσουν την επίμαχη συνοριακή τους διαφωνία. Σας ευχαριστούμε» ανέφερε μέσω Twitter ο κ. Τραμπ.

Στις 5 Μαΐου, περίπου 250 στρατιώτες από την Ινδία και την Κίνα ενεπλάκησαν σε συγκρούσεις στη βόρεια όχθη της λίμνης Πανγκόνγκ σε μια περιοχή που αποτελεί αντικείμενο διαμάχης μεταξύ Πακιστάν, Ινδίας και Κίνας εδώ και δεκαετίες.

Στρατιώτες και από τις δύο πλευρές υπέστησαν τραυματισμούς και οι συγκρούσεις συνεχίστηκαν τις τελευταίες ημέρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ένταση κλιμακώθηκε τις τελευταίες εβδομάδες, αφότου το Νέο Δελχί ξεκίνησε την κατασκευή ενός σημαντικού δρόμου κατά μήκος της συνοριακής στο Λαντάκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.